Olyan nagyon csúnya a homlokom a sok pattanástól, miteszertől és sebhelytől:/ Valami tutira bevált tipp? (kép)
Rengeteg mindent próbáltam.. 2hetente járok kozmetikushoz,már többször is voltam bőrgyógyásznál,írt fel zinerytet,de semmit nem használt. Próbáltam már mindenféle arctonikot,arcradírt,neogranormont,fogkrémet,teafa olajat,aloevera gélt,élesztőt,volt, hogy nem kentem rá semmit csak vízzel meg szappannal mostam,mert azt mondták,lehet h a sok sz.rtól ilyen,de már legalább 3 éve szenvedek vele,és már nagyon elegem van ebből:(
Most,hogy kisütött a nap elkezdett foltosodni is,és nagyon csúnya:/
és akkor ezen a képen még tűrhető...
Mondtam már anyának h valami gyógyszert kéne erre szednem,de nem engedi:/ És olyan rossz mert semmi önbizalmam nincsen,és mindig az az érzésem h mindenki a homlokomat nézi,utálok világosba lenni mert akkor mégjobban látszódik és nemtudok már mit csinálni vele:/
Az én homlokom még rosszabb... Teljesen átérzem a helyzetedet, ha alapozó vagy BB krém nélkül lépek ki a szobámból, a saját családtagjaim jegyzik meg, hogy kéne már valamit csinálnom a fejemmel... De ez nekem nem vesz le az önbizalmamból. :) Szerintem neked se kéne, egyáltalán nem vészes a helyzet. :)
Nekem egyébként az Ilcsi fekete szappan bevált, jelentősen csökkentette a patik számát. (Bár még így is van bőven)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!