Méért van minden lánynak vörös haja?
Figyelt kérdés
több mint két éve vörös vagyok, nekem szinte csak ez áll jól, nem is tervezek egyhamar más színű lenni, és hirtelen minden lány vörös hajú lett, még az is akinek nem áll jól. Eddig én lógtam ki a tömegből, most meg én leszek tömeg?? Aki most lett vörös azt mi motiválja?2013. júl. 3. 01:10
11/15 anonim válasza:
Én összesen 1 vörös hajú lányt ismerek, neki természetesen az. Ja, meg anyukámnak is festett vörös, így már 2. Én nem vettem észre hogy mindenkinek vörös lenne :D
12/15 anonim válasza:
Én mondjuk kicsit vöröses barnát akarok majd, most szőkésbarna és unom, a zöld szememhez meg menne a vöröses, de nem akarok rikító pirosat :D
13/15 anonim válasza:
ja értem, szóval ez már védjegyes szín. bocsi, megyek festek gyorsan hupililát
14/15 anonim válasza:
Nekem azért vörös, mert így születtem... sőt, még hullámos is.:D Semmit nem csinálok vele, csak megmosom, megszárad magától, még fésülni sem kell. Számomra tökéletes, más kérdés, hogy a pasiknak inkább a festett pirosvörös jön be.
15/15 anonim válasza:
Nekem is magától hullámos, és szőkés vörös.
SZoktam festeni, van, amikor minden vöröset kiszedek belőle és hamvas szőke, de az nagyon macerás, inkább egy kis + vöröst szoktam belerakni, kb.ilyen színre: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!