Méért van minden lánynak vörös haja?
Figyelt kérdés
több mint két éve vörös vagyok, nekem szinte csak ez áll jól, nem is tervezek egyhamar más színű lenni, és hirtelen minden lány vörös hajú lett, még az is akinek nem áll jól. Eddig én lógtam ki a tömegből, most meg én leszek tömeg?? Aki most lett vörös azt mi motiválja?2013. júl. 3. 01:10
1/15 anonim válasza:
Hallod, én esküszöm nem vettem észre.
Lehet azért festi mindenki vörösre a haját, mert még mindig tart ez a 'hű de egyedi vagyok' dolog, és a vörös pedig felváltotta a szőkét, most pedig a barnát.
2/15 anonim válasza:
Azért van minden lánynak vörös haja, mert brutálisan színtévesztő vagy
3/15 anonim válasza:
Milyen érdekes :)
Én szőke vagyok gyárilag, és azt látom, hogy szinte mindenki szőkésre festeti a haját, az is, akinek nem áll jól (pl. fekete szemöldökkel :))
4/15 anonim válasza:
pont ezen gondolkodtam valamelyik nap, hogy milyen sok a vörös csaj. újabban nagyon sokan festik a hajukat erre az olcsó pirosas élénkvörösre, ami szerintem förtelmes.
5/15 anonim válasza:
én azért festem vörösre mert az áll a legjobban,de ne haragudj,rögtön átfestem a hajamat csak mert téged zavar,nem tudtam hogy lefoglaltad a vörös színt
6/15 anonim válasza:
Nincs, minden lánynak vörös haja.
Nem csak te létezel ezen a bolygón, ennyi erővel más is mondhatná, hogy megy utána a tömeg...
7/15 anonim válasza:
szerintem nem, legalábbis az én környezetemben főleg az ombre, meg az egyéb vörösesbarna, barna árnyalatok fordulnak elő. Előfordulhat az is, hogy valakinek egy elrontott szőkére festés, vagy az "aranybarna" vagy "aranyszőke" árnyalatok tök vörösek...illetve a napfényben pl nekemis vörösesnek tűnik a hajam (szőke vagyok) pedig én sosem festettem, csak ilyen a hajam árnyalata, meg ahol kiszívta a nap, ott is inkább vöröses-meleg árnyalatú, mint hamvas.
8/15 anonim válasza:
Én inkább azt veszem észre, hogy barnásra, ombréra, világosbarnára festetik inkább. Jó, van pár, aki vörösre (főleg erre az undorító Rihanna-vörösre, ami smink nélkül neki is katasztrofálisan gettósan állt)... de ez még mindig nem a többség. És mi van, ha vkinek szintén ez a stílusa? Sztem az régen rossz, ha arra vered magad, hogy bezzeg te kilógsz a tömegből. Ha vki jól megvan a saját stílusával, azt nem fogja zavarni, hogy más mit hord.
9/15 anonim válasza:
Én most akarok vörös lenni, de ez a gondolat már bennem vagy 6 éve kering, nem egy új dolog. És hogy miért akarok vörös lenni? Mert már a szőke összes árnyalatát végigpróbáltam és nagyon unom, kéne egy kis szín rám, a barna meg fekete pedig számomra nem szín. Azt meg nem vettem észre hogy mindenkinek vörös haja lenne, inkább mindenhol barnákat látok, úgy tudom most az a divat.
10/15 A kérdező kommentje:
hát mondjuk attól is függ ki hol l mert az én környezetembe most megugrotta vörösek száma
2013. júl. 3. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!