Most epilálok először, hogy lehet ezt kibírni?
Ez attól is függ, hogy hol epilálsz. De az első mindig is a legfájdalmasabb és a leghosszabb. Amikor én először epiláltam egy órámba telt, mire végeztem, mert annyira fájt, hogy nem bírtam volna ki. Sokat szenvedtem, de megérte. Majd a második, harmadik... alkalommal már egyre kevésbé fájt/ egyre kevésbé voltam rá érzékeny, és akkor már gyorsabban is le tudtam epilálni magam.
De ha nem vagy erős idegzetű, akkor az első egy kisebbfajta "tortúra" lesz, de ne aggódj miatta.
Attól is függ, mennyire hosszú a szőr, és hogy eddig borotváltad vagy gyantáztad vagy semmi. Mert ugye borotvánál megvastagodott, értelemszerűen fájdalmasabb amikor kitépi a gép.
Nekem idővel sokkal jobb lett, két éve gyantázom/epilálom, soha nem borotváltam le, és úgy vettem észre, hogy már elég sokat ritkult ahhoz képest, amilyen volt érintetlenül.
Viszont amikor nekiállok epilálni, még mindig fáj. Én először mindig a lábszáram elején, felül szedem ki, mert ott fáj legkevésbé, és ha megszota a bőröm, pár perc múlva, akkor nekilátok a bokámnak és a lábam hátsó részének is, ha sietek, akkor nagyobb fokozaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!