Annabellaa kérdése:
S. O. S! Írnátok minél többen?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek:( A mellkasomon megjelentek apró pattanások,nem tudtam megállni hogy ne nyomja ki őket,most már sok piros folt néhol pedig barnás sebes folt van rajta,Már egy normális kivágott felsőt sem tudok felvenni!!!:(( Segítenétek hogy hogyan tüntessem el a foltokat,sebeket?! Köszönöm!!!2013. jún. 29. 13:34
1/6 anonim válasza:
Ezt bőrgyógyásztól vagy kozmetikustól kérdezd meg.
2/6 A kérdező kommentje:
Többen mondták már a kamillás hintőport,hogy az leszárítaná!!!Szerintetek??:/
2013. jún. 29. 13:43
3/6 anonim válasza:
A napozás is szárítja. De ne vidd túlzásba, és kend be magad előtte naptejjel!
4/6 anonim válasza:
előző válaszolókkal tartok. még annyi, hogy ha közben a bőröd többi része kiszáradt, akkor kend be hidratálóval. az nem zsíros krém, így a pattanásokat nem segíti a növekedésben. zsírod dolgokat egyáltalán ne használj. és ha már nagyon sok van, akkor szerintem is választ a kozmetikust. ő kinyomja, amit ki kell, nem fog begyulladni. lekezeli az egészet, gyorsabb lesz a gyógyulás és kevesebb fog újra kifejlődni. és elmondja, hogy hogy vigyázz rá ezentúl. :)
5/6 anonim válasza:
A napozás tényleg jót tesz neki. nekem is ilyen problémám volt (van) mindig télen kijönnek és mikor jön a jó idő nem merek toppokat hordani miattuk. De már találtam rá megoldást. egyrészt vettem testradírt ( [link] - ez narancsbőrre van kifejezetten, de nagyon jót tett a mellkasomnak, elégzsíros olajos cucc de nagyon hatásos) és utána ránapozni (nem rögtön, hanem amikor megnyugodott a bőr, nem piros) nagyon szép lesz :)
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm!!!:)
2013. jún. 30. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!