Hány cm-t nő a haj ha ricinusolajat és hajvitamit használok?
Figyelt kérdés
Sokan mondták hogy gyorsabban nő de sokan azt hogy nem. Nekem alapból 1,5cm egy hónapban. Ha beválik ez mennyivel lesz több?2013. jún. 29. 05:20
1/5 anonim válasza:
A töredezett végeket érdemes havonta-kéthavonta levágatni. Nekem durva,vastag szálú és dús a hajam,lehet,hogy csak emiatt,de duplázta az eredményt. 1,5 centiket nőtt,most meg nő 3 centit is,de mikor rövidebb volt,4-et is egy hónapban.:) Mondjuk csak ricinusolajat használtam.
2/5 anonim válasza:
nekem a szokásos 1 centimet nőtte ezektől :) ez van :D
4/5 anonim válasza:
nekem 1 cm-t nőtt amúgy de amikor ricinusoztam, volt hogy 3-4 cm-t is. Nagyon örültem neki, és sokan megjegyezték hogy hirtelen milyen hosszú lett a hajam :D nem véletlen :)
De nem szabad folyamatosan használni, én egy 9 hónapig használat (de csak a 3. hónap után kezdett el gyorsabban nőni, heti 1x használtam), most majd újrakezdem, de egy fél évet én pihentettem, mert azt vettem észre hogy egy idő után immúnissá válik r a haj. Szóval az első 3 hónapban még nem nagyon történt semmi utána 4-5 hónapig nőtt mint a gomba, aztán meg lelassult... azért abba hagytam és most egy jó fél év pihenés után majd újra elkezdem, remélem megint nőni fog :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek azért kipróbálom:)
2013. jún. 30. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!