Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolajat mennyie lehet...

Ricinusolajat mennyie lehet kaphi? Es ha szemoldok novesztesre szeretnem mennyi ido kell hozza h megnojon?

Figyelt kérdés

#ricinusolaj #semoldok
2013. jún. 25. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi. Én most is úgy ülök itt, hogy be van kenve vele a szemöldököm.:DD
2013. jún. 25. 14:54
 2/6 anonim válasza:
hát először is minek kell a szemöldöködet növeszteni?
2013. jún. 25. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert túl rövid vagy túl vékony. Például a nővérem modellkedik és mondták neki, hogy a vastagabb szemöldök a divat ugyebár és, hogy ne szedje csak azt a részt ami ha hozzánőne akkor már tényleg nagyon vastag lenne. Viszont jó lenne, ha hosszabban hagyná, és ezért elkezdte ricinus olajjal kenni.
2013. jún. 25. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:
A ricinus olaj mint minden más olaj is, csak eltömíti a pórusokat, akadályozza a normális haj, szőrnövekedést. Szóval ezzel nem segítesz.
2013. jún. 25. 18:41
 5/6 A kérdező kommentje:
koszonom...
2013. júl. 8. 17:47
 6/6 MRrekacska válasza:

Én a szempillámra használom és működik. Kb fél éve... Talán sűrűbb is lett egy picit, de erősebb és hosszabb biztosan.

Nem kellett fèl évet várni, látszott már korábban is... 1-2 hónap után. Én mindennap lefekvés előtt bekenem a pilláimat és úgy hagyom. Reggel mosom le.

Kb. Kétszáz forint a patikában egy 10 ml-s üveg.

Szerintem működik. Próbáld ki.

2013. júl. 11. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!