Korai lenne 2 hét után újrafesteni a hajam?
Figyelt kérdés
Padlizsánra akartam festeni, de nem fogta be, csak a tövét. Most viszont találtam direkt sötét hajra való festéket. Festhetem 2 hét után?2009. okt. 14. 19:36
1/4 anonim válasza:
ha tönkre akarod tenni a hajad akkor nyugodtan! am. meg ne!
2/4 anonim válasza:
Én is voltam vörös, lila, padlizsán, sokmindennel próbálkoztam, a fodrászom azt mondta, hogy 1 napot várjak újrafestés előtt. Persze nem azt jelenti, hogy naponta lehet festeni, de ha nem hidrogénes világosító hajfesték, akkor másnap lehet korrigálni.
Én amúgy átlagban 3-4 hete festem (színezem) a hajam (fekete), hogy mindig szép, friss hatású legyen a színe, és nem hullik, szép, egészséges.
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan fesd be, semmi bajod nem lesz és a hajadnak sem.Egyszer én is jártam így és szerintem már sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!