Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell megcsinálni ezt a...

Hogy kell megcsinálni ezt a hajat?

Figyelt kérdés
[link] az egyik filmből van, olyan mint a raszta de mégsem az. mert van olyan rész ahol este megmossa a haját és akkor teljesen sima. hogyan tudnék ilyet csinálni?

2013. jún. 25. 17:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak zselével össze van tekerve,aztán hajlakkot ráfújva mágtartósabb lesz.Csak fogni kell addig,amig meg nem szárad.és akkor marad jó.
2013. jún. 25. 17:50
 2/15 anonim ***** válasza:

haj vasaló kell hozzá, fogsz egy tincset össze csavarod, és rá mész a hajvasalóval, pár msd percig és úgy mész lefelé a tincsen, ha ki bontod pedig szép hullámos :D remélem értetted valamennyire :S

keresek videót

2013. jún. 25. 17:52
 3/15 anonim ***** válasza:
mert ha úgy össze csavarod, és hajvsalóval rá mész, úgy marad :D szólj ha sikerült
2013. jún. 25. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:

így neveld az anyádat c. filmből van ugye?:D

egyébként bocsi, de nem tudom hogy csinálta de nekem is nagyon tetszik:D

2013. jún. 25. 19:32
 5/15 anonim ***** válasza:
mondom hajvasalóval marad úgy!!!!
2013. jún. 25. 20:08
 6/15 A kérdező kommentje:
de hajvasalóval csak hullámos lesz és nem ilyen raszta feelinge lesz. amúgy igen abból a filmből van:D
2013. jún. 26. 10:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyszerű, fogsz egy tincset, kicsit szorosabban összetupírozod, átsodrod (majdnem mintha igazi rasztát csinálnál, csak nem olyan szoros illetve nincs áthorgolva,hogy később ki tud bontani vagyis inkább mosni) zselével vagy lakkal vagy netán hajhabbal átkened és annyi :D
2013. jún. 26. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Ja és ne vasald át hajvasalóval, mert akkor csak beleégeted a hajadba azt a sok "cuccot".

Igazából annyira nem tesz jót a hajnak, de ha egyszer megcsinálod, nem lesz semmi baj csak ne mindennapos legyen :)

2013. jún. 26. 13:40
 9/15 anonim ***** válasza:
akkor valamit rosszul csináltál, mert ahogyan leirtam ugyan ilyen lesz!!! és kész, és nem kell semmilyen cucc hozzá, csak hajvasaló, max végén haj lakk, de ha olyan okosak vagytok, csinálok egy kép sorozatot!!!
2013. júl. 5. 14:29
 10/15 anonim ***** válasza:
nem tudomképek ben mert csak két kezem van, de csinálok videót, ha érdekel hogyan kel ezt a hajat megcsinálni! itj üzit, és elküldöm a videót :)
2013. júl. 5. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!