Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet otthon megcsinálni...

Hogy lehet otthon megcsinálni az ombre stílusú hajat, hogy jól is nézzen ki?

Figyelt kérdés
(normális válaszokat légyszi)

2013. jún. 12. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:

nem nagyon ajánlom otthonra:/

egyik osztálytársam otthon csinálta és nagyon csúnya lett mintha lenőtt volna plusz szétcseszte a haját.

2013. jún. 12. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Már kérdezték itt is, keress rá, vannak jó válaszok. Amúgy meg a youtube-on jó videókat találsz erről.
2013. jún. 12. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Én tesómnak csináltam itthon és oké, nem olyan mintha fodrász csinálta volna, de sokan mondták hogy szép. Később kaptam egy fülest egy barátnőmtől, hogy neki úgy csinálták, hogy feltupírozták a részt ahol világosabbra festik..és az miatt lesz szép egyenletes átmenetes. Remélem sikerült valamit segítenem. :)
2013. jún. 12. 18:47
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2013. jún. 12. 20:02
 5/6 anonim válasza:
hogyha nem befesteni szeretnéd, csak egy buliba akkor a krepppapíros megoldás is jól jöhet.
2013. jún. 25. 17:50
 6/6 anonim válasza:
Festékkel szerintem ne ! Én megcsináltattam, és nagyon béna lett+szétb*szta a hajam+hiába van visszafestve, visszaszőkül a vége..
2013. júl. 24. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!