Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit jelent, hogy dús, illetve...

Mit jelent, hogy dús, illetve vastagszálú haj?

Figyelt kérdés
Nagyjából persze tudom,de nem vagyok vele teljesen tisztában,hogy mikor számít egy haj dúsnak vagy vastagszálúnak.

2013. jún. 25. 13:40
 1/8 Bratilla ***** válasza:
37%
Nekem olyan van. Az összes fodrász el volt ájulva tőle, de néha elég nehéz kezelni. :)
2013. jún. 25. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
"az összes fodrász el van ájulva".... nem vagy amúgy beképzelt :)
2013. jún. 25. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ilyen hajtípus-rendszer, aszerint ha megméred a copfod kerületét a nyakadnál (persze ha hosszú a hajad), és 10 cm-nél nagyobb a kerülete, akkor mondható dúsnak. 5-10 átlagos/normál, 5 alatt vékony. A hajszálnál az mondható vastagnak, ha bármilyen háttér előtt jól látható, és ha összedörzsölöd az ujjaid között jól érezhető, hogy ott van.
2013. jún. 25. 16:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Na,végre egy hasznos válasz,erre voltam kiváncsi.Köszönöm szépen!:)
2013. jún. 25. 16:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint vastagszálú és dús hajam van.:)
2013. jún. 25. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
10 felett dús? :D hát nekem 12 centi de átlagosnak érzem :D de jó tudni, hogy ez akkor annak számít :D
2013. jún. 25. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem értem.hogy lehet megmérni??
2013. jún. 25. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:
7.es, copfba fogod és úgy megméred a kerületét mérőszalaggal :)
2013. jún. 25. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!