Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száraz, vastagszálú hajra...

Száraz, vastagszálú hajra milyen pakolás a biztosan jó?

Figyelt kérdés

2013. jún. 7. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Én egy darabig fekete és vajszínű Gliss Kur tégelyes pakolást használtam, az nagyon jó.

Most átszoktam erre: [link] olcsó, és nagyon jó, szerintem legalább annyira, mint a Gliss kur.

2013. jún. 7. 07:47
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)
2013. jún. 7. 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Régebben én is gliss kur pakolásokat használtam, de nem ájultam el tőle. Igaz, jó volt a hajamra, sokkal puhább, ápoltabb lett a hajam, és nem volt olyan sprőd, száraz tapintású, de a kallos placentás és lattés pakolással is ugyanilyen jó hatást érek el, csak ez sokkal olcsóbb. Mondjuk azt írják a tégelyen, hogy kb. 5 percig kell a hajon hagyni, de én min. fél órát szoktam úgy, hogy zuhanysapkát teszek a hajamra és törölközőbe csavarom.

Alapvetően nekem is rettentő száraz, sprőd, erős hajam van, de ez a két pakolás egész jól kordában tartja a hajam. Felváltva használom őket, mert könnyen megszokja a hajam a balzsamokat, pakolásokat.

2013. jún. 7. 09:55
 4/6 A kérdező kommentje:
húh hát köszönöm ,megpróbálkozok valamelyikkel!
2013. jún. 7. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én most ezt használom--> [link] Ez ugyan nem pakolás, hanem balzsam, de kb. pakolás hatása van! :) Nekem is vastag szálú a hajam, de tök jól kordában tartja. :)
2013. jún. 7. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönööm!:)
2013. jún. 7. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!