Száraz, vastagszálú hajra milyen pakolás a biztosan jó?
Én egy darabig fekete és vajszínű Gliss Kur tégelyes pakolást használtam, az nagyon jó.
Most átszoktam erre: [link] olcsó, és nagyon jó, szerintem legalább annyira, mint a Gliss kur.
Régebben én is gliss kur pakolásokat használtam, de nem ájultam el tőle. Igaz, jó volt a hajamra, sokkal puhább, ápoltabb lett a hajam, és nem volt olyan sprőd, száraz tapintású, de a kallos placentás és lattés pakolással is ugyanilyen jó hatást érek el, csak ez sokkal olcsóbb. Mondjuk azt írják a tégelyen, hogy kb. 5 percig kell a hajon hagyni, de én min. fél órát szoktam úgy, hogy zuhanysapkát teszek a hajamra és törölközőbe csavarom.
Alapvetően nekem is rettentő száraz, sprőd, erős hajam van, de ez a két pakolás egész jól kordában tartja a hajam. Felváltva használom őket, mert könnyen megszokja a hajam a balzsamokat, pakolásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!