Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilálás térden alul? (több lent)

Epilálás térden alul? (több lent)

Figyelt kérdés
Térden felül csak kis szőke babaszőrök vannak, azok nem látszódnak, de térd alatt már sötétbarna szőrszálak vannak. Nem szeretném, hogy gyorsan ilyen legyen a combomon is. Szoktak olyat csinálni, hogy csak térden alul epilálják le a szőrt? (lábon első alkalom lenne nálam) 13/L

2013. jún. 25. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokáig csak úgy csináltam:) És még nagyon sokan vannak, akik a combjukat nem szőrtelenítik. Ha nem néz ki vészesen, szerintem felesleges szenvednek vele! : )
2013. jún. 25. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
*szenvedni
2013. jún. 25. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze, én is csak térdtől lefele szőrtelenítem a lábam, a combomon annyira kevés és vékony szálú, hogy nem éri meg :)

15/L

2013. jún. 25. 14:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek:)

Esetleg valami tanács, hogy hogyan kezdjek neki? vagy utána kell e valahogy ápolni ,stb. .

És mennyire tartós az epilálás?

2013. jún. 25. 14:34
 5/6 anonim válasza:
Fürdés után ajánlott, mert megpuhul a bőröd és könnyebb. (Hogy őszinte legyek, és már sokszor belekezdtem, de nagyon fájt úgyhogy maradtam a borotvánál. Még a gyantát is nagyobb előnyben részesítem!) Utána meg kend be testápolóval. :)
2013. jún. 25. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. jún. 26. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!