Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Raszta hajat hogyan lehet...

Monkeyhoney kérdése:

Raszta hajat hogyan lehet festeni?

Figyelt kérdés
Barna hajam van és szeretném, ha raszta lenne, de szőkén. Ha lenő a hajam, akkor hogyan lehet újra szőkíteni?

2013. jún. 24. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
5%

Sehogy.

És miért akarsz rasztahajat ?

Csöves vagy ? v csak szimplán igénytelen ?

2013. jún. 24. 20:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha valakinek raszta haja van az már csöves és igénytelen? Tényleg nagy igénytelenség az, hogy többet törődnek azok a hajukkal, akiknek van rasztájuk, mint akinek nincs... Szánalmas és undorító ez a felfogás .. -.-
2013. jún. 24. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
5%

nézz már meg egy raszta hajat... hogy néz ki ? mint egy szénabogja, amit lósz@r tapaszt össze.

Ne viccelj már... ha kukalakó vagy, akkor persze legyen csöves hajad.

2013. jún. 24. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én azt tanácsolom, hogy rasztázás előtt festesd be a kívánt színre, később meg ugyan úgy tudsz rajta egy tőfestést csinálni, mint sima hajnál, csak annyi, hogy tincsenként bele kell masszírozni a festéket a hajtőbe.
2013. jún. 24. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is rasztát szeretnék, majd most lesz nekem is, így hát utána jártam a dolognak. Elvileg bele kell nyomkodni a festéket a hajadba, mintha nemezelnél. Meg még itt vannak dolgok: [link] Egyébként az előző "válaszolóknak" csak annyit, hogy a raszta igényes hajviselet, ugyanis sokkal több gondozást igényel, és csak úgy mellékesen megjegyzem, mosni is szokták.
2013. jún. 24. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5 évig volt raszta hajam, festettem és mostam is rendszeresen, és mindig megdicsérték, hogy nahát, nem is tudták, hogy ezt ilyen tisztán is lehet tartani. úgyhogy a fikázó válaszoló egy idióta.

egyébként a tövét ugyanúgy fested, mint a rendes hajét, a tincsekbe meg belenyomkodod a festéket.

2013. jún. 24. 21:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :) Egyébként nektek hány éves korotoktól van/volt raszta hajatok?
2013. jún. 24. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
a barátomnak van 9éve raszta haja :)
2013. jún. 25. 05:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Mielőtt raszta leszel ?! az előtt fesd be, egyszerűbb.

Aztán később végülis ugyanúgy kell festeni mint egy sima hajat..csak több festék, több idő :D

Benyomkodod a festéket a tincsekbe kb. figyelj majd, hogy mindenhova jusson elég, nehogy foltos legyen, aztán az öblitésnél arra,hogy rendesen jöjjön ki az összes festék, eltart egy darabig.. Ez a rész tapasztalataim szerint tovább tart, na de ez van.

Sok sikert, nem bonyolult! De mindenképpen rasztázás előtt legyél szőke, ugyanis ha kész a haj tanácsos egy darabig nem piszkálni, nem mosni /1 hónap, utána akár hetente is, ahogy tetszik/, meg hát minek bonyolítani, elég lesz csak a tövét festeni a későbbiekben! :)

2013. jún. 25. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Ötödik válasz voltam és kész a rasztám 15 éves vagyok és tök igényesen nézek ki :D.
2013. júl. 11. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!