Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet a strigákat kezelni,...

Dragneel kérdése:

Lehet a strigákat kezelni, halványítani, vékonyítani vagy eltüntetni?

Figyelt kérdés
Hallottam már a tűkkel teli hengerfejről, amit valószínűleg ki is fogok próbálni, meg ha sokat napoztatom elhalványul. De vannak olyan intézkedések, amikkel meg lehet előzni? Én személyszerint testápolót használtam. Most már azon gondolkodok, hogy ezekkel egyáltalán lehet-e valamit kezdeni. Ha igen vagy vannak személyes tapasztalaitok akkor kiváncsian várom őket.

2013. jún. 24. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Talán STRIA...

A napozás még véletlenül se segít rajta.

Megelőzni? Fokozatos, lassú hízással/fogyással.

Ha a növés vagy terhesség miatt jön elő... az ellen nem sokat tehetsz.

A különböző krémek annyiban segíthetnek a megelőzésben, hogy a hidratált bőr rugalmasabb, kevésbé "szakad", mint a száraz.

Eltüntetésben... vannak bizonyos "bőrcsiszoló" kozmetikai eljárások.

Az idővel egyébként maguktól is halványodnak, (de el nem tűnnek).

2013. jún. 24. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a napozástól sötét lilás-vörösből teljesen elhalványultak, rajtam kívül más már nem is veszi észre, pedig tavaszig még azt hitték, hegek vannak ott, annyira csúnya volt. Amellett az ekcémám is elmúlt és mindenhol szép, egyenletes, egészséges barna színem van. Se krémek, se tűk, csak az éltető napfény.
2013. jún. 25. 00:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen én is a napozást részesítem előnyben.
2013. jún. 25. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!