Hogyan lehetne eltüntetni vagy halványítani a csíkokat a hasamról?
Figyelt kérdés
ezek olyan terhességi csík szerűségek.
eddig is voltak, de egy időben valami miatt erősebbek és nagyobbak lettek. pedig nem is híztam, nem tudom, hogy hogyan kéne "kezelni" őket
2013. jún. 1. 19:54
1/3 anonim válasza:
háát olcsón sajnos nem sok mindennel :( drágán vannak kezelések állítólag a vealshape nagyon jó rá, vagy mezoterápia, én is szeretnék megszabadulni tőlük, nekem terhesség után lettek. viszont ha hajlamos vagy rá, nagyon vigyázz a bőrödre, használj oda valami gazdag hidratáló kérmet, vagy srtia elleni kérmet megelőzésképp, mert ebben a témában a megelőzés sokkal biztosabb mint utána keseregni az eltüntetésén. Én nyáron ha kicsit barnább vagyok kevésbé látszik.
2/3 anonim válasza:
A testtekercselés otthon is beválik.Be kell kenni a területet cellulit elleni krmémmel majd kozmetikai fóliával betekerni.
3/3 anonim válasza:
Reconstriát használtam a régi csíkokra, nekem teljesen jól elhalványította őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!