Hogy szedjem ki a szemöldököm?
Itt vagyok majdnem 18 évesen, és teljesen természetes a szemöldököm, még sosem szedtem/szedettem ki. Szívesen megpróbálnám, de egyszerűen nem merem, félek hogy elrontom, nem tudom hogy mennyit honnan hogyan szedjek ki.
Drágán csinálja meg a kozmetikus? És ha természetes hatásút szeretnék, akkor ezt így megmondom neki, akkor tényleg szépen természetesre csinálja meg és nem olyan "furára'?
Érdemes először itthon próbálkozni vele, vagy ha ennyire tartok tőle, inkább menjek kozmetikushoz az első pár alkalommal?
Egy jó kozmetikus az arcodhoz illő szemöldökformát fog csinálni,annyit max kérhetsz,hogy ne legyen túl vékony.
Első voltam
Anyukám is kozmetikus és ő nem csinálja drágán, szóval szerintem más sem kér érte olyan sokat.
Ha megmondod neki, hogy ne legyen túl vékony és természetes hatásút szeretnél, tutira úgy fogja csinálni. ;)
Szerintem ne kísérletezz otthon, mert nem biztos, hogy gyorsan visszanő ha elrontod.
Szerintem meg ne menj "szakemberhez". Kevés a jó kozmetikus, mindenki egy mindenhol egyforma vastagságú, csodálkozó vonalat hagy a szemed felett.
Inkább a neten nézelődj, hogy hogyan kell, milyen az arcformád.
Utolsó: jó nagy hülyeséget írtál, remélem erre már magadtól is rájöttél. Én még egy kozmetikussal sem találkoztam, aki olyan szemöldököt csinál, amilyet leírtál. Az a forma már rég nem divat, így max. azok szedik olyanra, akik kb. 20-30 éve végeztek, és nem hajlandók követni a divat változásait.
Kérdező: mindenképp kozmetikus, ő olyanra szedi, amilyen jól állna, ha van ötleted mondhatod neki, és ha nem egyezik az övével, akkor a kettőből összehoz majd valamit, ami tuti tetszeni fog. Kérdezd meg a barátnőidet, hogy kihez járnak, és akinek tetszik a munkája, ahhoz menj. Vagy akár el is kísérheted egyiket, akkor láthatod hogyan csinálják.
Köszönöm szépen! Próbálok keresni egyet..
És ha a kozmetikus megcsinálja nekem, akkor ha a szálak elkezdenek visszanőni, akkor azokat csak simán kiszedem, a megcsinált részbe nem nyúlok bele, vagy érdemes még azért párszor elmennem a kozmetikushoz.
*...elmennem a kozmetikushoz?
Kérdés akart lenni, csak kérdőjel helyett pontot írtam.
"Én még egy kozmetikussal sem találkoztam, aki olyan szemöldököt csinál, amilyet leírtál."
Mások a tapasztalataink. Én szinte csak ilyennel találkoztam. Valamiért mániájuk a vékony szemöldök.
Egyébként a szemöldökszedés nem atomfizika, akármilyen olcsó is, felesleges pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!