Háton lévő rengetek apró miteszer szerű pattanással mit lehet kezdeni?
Idáig nem volt pattanásos a hátam, csak az arcom!
Az arcom 2-3 éve változatlan, a hátamon nagyon sok miteszer lett!
Mit tudok ezzel kezdeni?
Bőrgyógyásznál voltam tavaly, adott egy aprócska krémet 10.000ft-ért, de egy picit sem változott...
Valami tipp?
Ezek hatásosak:
- Nadin kénszappan (a legolcsóbb 300 ft körüli, herbáriákban, gyógynövényboltokban lehet kapni)
- Akneroxid 100-as vagy 50-es ( nagyon drasztikus, gyógyszertárban vény nélkül 2e ft körül/tubus, de nagyon sokáig elég)
És ezek mire jók?
Mert nem zsíros a bőröm, mégis miteszeres...
Nem fekete végű pattanás, hanem kicsi, éppen hogy csak van ott valami, de rengeteg...
Amiket írtál, beválhatnak?
A városunkban 5 kozmetika van, már voltam mindenhol, mert fél évente járok arctisztításra...
Mind az öt annyira rossz, az egyik meg se csinálja normálisan, a másik felállít az ágyról 10 percenként, mert 8 embert vállal percenként és nincs hely, a harmadiknál mindig hanguavar van és kocsmaszag, mert a 2 helyiséget csak egy gipszkartinfal választja el, és még sorolhatnám!
Tudtok ajánlani valami olyan kozmetikát, ahova bemegyek és egy külön zárt szobában elintéz rajtam mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!