Az arcomon egy kis kerek helyen olyan tüskés a bőröm. Mintha tele lenne kis pattanással. Mi ez?
Figyelt kérdés
Mi lehet az vagy hogy tudom eltávolitsni. megjegyzem nem rég óta van kb 1-2 hónapja.2013. jan. 25. 21:55
2/6 A kérdező kommentje:
egyaltalán nem fáj es nem is piros.
2013. jan. 25. 22:03
3/6 anonim válasza:
Ilyen néha nekem is van, főleg akkor, amikor Pesten vagyok anyámnál. Szerintem az ottani víz lehet az oka, nincs hozzászokva a bőröm. Nekem is kijön, majd hazaérve el is múlik.
22L
4/6 anonim válasza:
félek, h hülyeséget mondok, de zsírmirigyre is gondoltam. ha nem múlik el, akkor mutasd meg háziorvosnak, vagy addig kérdezd meg szüleidet v vki hozzád közelebbállót, tudják-e mi ez.
5/6 anonim válasza:
nekem is olyan évek óta
és mikor kinyomom őket kb. fél nap múlva visszajönnek de annyira nem látszik
menj el kozmetikushoz
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:) hát majd meglátom milesz
2013. jan. 27. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!