Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok pattanásokra?

Mit ajánlotok pattanásokra?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok.Már sok mindent ki próbáltam és nem lett jobb.

szappan, sima víz, tusfürdő, achnesol, külömböző szerek és egyik se használt. Olyat mondjatok ami 110% megéri

2013. jún. 22. 10:04
 1/10 anonim válasza:
Én forró vizet töltök 1 lavórba,1-2 percig fölé hajolok és megkérek valakit nyomja ki.
2013. jún. 22. 12:16
 2/10 A kérdező kommentje:
és ez miért jó ??? segít ?
2013. jún. 22. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Napozz. Tényleg hatásos.
2013. jún. 22. 22:27
 4/10 anonim válasza:
Szia, én a körömvirág juhtej szappant ajánlom az emanufakturától. Nekem is az tette rendbe az arcomat. Leszárítja a pattanásokat, gyulladáscsökkentő de közben nem lesz rinocéroszbőröd, mert a juhtej és a többi összetevő hidratálja, táplálja. Unisex illata van, így fiúk is bátran használhatják. de sztem kérj tanácsot a weboldalukon, tuti segítenek, nekem is mindig korrekt módon válaszolnak. remélem tudtam segíteni. Jah, és tök sokáig kitart egy szappan, szóval szerintem 120%-ban megéri.;)
2013. jún. 23. 20:28
 5/10 A kérdező kommentje:
és ilyet honnan lehet szerezni ??
2013. jún. 24. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
én ki szoktam nyomni, és útána lemosom arctonikkal, az leszárítja, útána max eltüntetem púderrel, alapozóval vagy korrektorral
2013. jún. 26. 09:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha acne-d van akkor fordulj orvoshoz. Nekem semmi sem segített, konkrétan minden vackot kipróbáltam, csak az izotretinoin segített. De a bőrgyógyász majd megmondja.
2013. jún. 26. 09:57
 8/10 anonim ***** válasza:
ha pattanásaid vannak először is menj el egy kozmetikushoz, hogy kinyomhassa azokat amiket ki lehet. A "forróvíz felé hajolás" kozmetikai módszer, csak ott nem lavor felé hajolsz, hanem egy gépből nyomatják rád a gőzt. ezzel megpuhul a bőröd, így könnyebb nekik kinyomkodni begyulladás nélkül. Tőle tudsz tanácsot is kérni, mit ajánl, amivel otthon tudnád kenegetni.. És ne óckodj a kozmetikába menettől, rengeteg férfi jár. (anyukám kozmetikus, és mindig vannak nála férfi vendégek is). Ha olyan a bőröd, amit a kozmetikus úgy vél, hogy nem lehet kinyomni, akkor elküld bőrgyógyászhoz, ahol felírnak krémeket, esetleg olyan gyógyszert ami csökkenti a faggyúképződést.
2013. jún. 26. 10:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Teafaolajat használtál már? Az az egyik leghatásosabb módszer, hogy reggel és este teafaolajat tartalmazó szappannal mosol arcot, majd a meglévő nagyobbakra tiszta teafaolajat csöpögtetsz. Ez rövid időn belül garantáltan leszárítja majd. Végül 99 vagy 100%-os aloe géllel nyugtast és hidratáld a bőröd, mert ennek antibaktetiális hatása van, így hosszú távon megakadályozza, hogy visszagyulladjanak a pattanások. Ha bőrgyógyászhoz mész, akkor kérj retinolt (A-vitamin származékot) tartalmazó krémet, mert azt csak vénnyel tudod kiváltani a gyógyszertárban, de rendkívül hatásos. Ilyen a Differin vagy az Isotrex. Remélem tudtam segíteni, ha kérdés van, nyugodtan írj privátba is. Üdv, egy kozmetikus
2013. jún. 27. 08:52
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. jún. 27. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!