Mit ajánlotok pattanásokra?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok.Már sok mindent ki próbáltam és nem lett jobb.
szappan, sima víz, tusfürdő, achnesol, külömböző szerek és egyik se használt. Olyat mondjatok ami 110% megéri
2013. jún. 22. 10:04
1/10 anonim válasza:
Én forró vizet töltök 1 lavórba,1-2 percig fölé hajolok és megkérek valakit nyomja ki.
2/10 A kérdező kommentje:
és ez miért jó ??? segít ?
2013. jún. 22. 18:32
4/10 anonim válasza:
Szia, én a körömvirág juhtej szappant ajánlom az emanufakturától. Nekem is az tette rendbe az arcomat. Leszárítja a pattanásokat, gyulladáscsökkentő de közben nem lesz rinocéroszbőröd, mert a juhtej és a többi összetevő hidratálja, táplálja. Unisex illata van, így fiúk is bátran használhatják. de sztem kérj tanácsot a weboldalukon, tuti segítenek, nekem is mindig korrekt módon válaszolnak. remélem tudtam segíteni. Jah, és tök sokáig kitart egy szappan, szóval szerintem 120%-ban megéri.;)
5/10 A kérdező kommentje:
és ilyet honnan lehet szerezni ??
2013. jún. 24. 12:30
6/10 anonim válasza:
én ki szoktam nyomni, és útána lemosom arctonikkal, az leszárítja, útána max eltüntetem púderrel, alapozóval vagy korrektorral
7/10 anonim válasza:
Ha acne-d van akkor fordulj orvoshoz. Nekem semmi sem segített, konkrétan minden vackot kipróbáltam, csak az izotretinoin segített. De a bőrgyógyász majd megmondja.
8/10 anonim válasza:
ha pattanásaid vannak először is menj el egy kozmetikushoz, hogy kinyomhassa azokat amiket ki lehet. A "forróvíz felé hajolás" kozmetikai módszer, csak ott nem lavor felé hajolsz, hanem egy gépből nyomatják rád a gőzt. ezzel megpuhul a bőröd, így könnyebb nekik kinyomkodni begyulladás nélkül. Tőle tudsz tanácsot is kérni, mit ajánl, amivel otthon tudnád kenegetni.. És ne óckodj a kozmetikába menettől, rengeteg férfi jár. (anyukám kozmetikus, és mindig vannak nála férfi vendégek is). Ha olyan a bőröd, amit a kozmetikus úgy vél, hogy nem lehet kinyomni, akkor elküld bőrgyógyászhoz, ahol felírnak krémeket, esetleg olyan gyógyszert ami csökkenti a faggyúképződést.
9/10 anonim válasza:
Teafaolajat használtál már? Az az egyik leghatásosabb módszer, hogy reggel és este teafaolajat tartalmazó szappannal mosol arcot, majd a meglévő nagyobbakra tiszta teafaolajat csöpögtetsz. Ez rövid időn belül garantáltan leszárítja majd. Végül 99 vagy 100%-os aloe géllel nyugtast és hidratáld a bőröd, mert ennek antibaktetiális hatása van, így hosszú távon megakadályozza, hogy visszagyulladjanak a pattanások. Ha bőrgyógyászhoz mész, akkor kérj retinolt (A-vitamin származékot) tartalmazó krémet, mert azt csak vénnyel tudod kiváltani a gyógyszertárban, de rendkívül hatásos. Ilyen a Differin vagy az Isotrex. Remélem tudtam segíteni, ha kérdés van, nyugodtan írj privátba is. Üdv, egy kozmetikus
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. jún. 27. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!