Miért hullik a hajam?
Figyelt kérdés
Egy ideje növesztem a hajam, gyakorlatilag egy év alatt semmit nem nőtt, vagyis nőtt de nem látszik rajta, mivel amint a vállamig érő hosszúságot elérik a hajszálaim egyszerűen kihullanak, ezért sosem lesz ennél hosszabb hajam.Annyira zavaró, régebben meg tudtam növeszteni mell alá érőre.Mi változott azóta? Nincs vashiányom egészségesen étkezem, sportolok ápolom rendesen.Bőrgyógyászhoz kéne mennem?2013. jún. 17. 15:59
1/1 anonim válasza:
nekem bevált. Vegyél dióbelet, daráld össze. Tegyél föl vizet, nem kell sok max 2dc. mikor forr a víz rakd bele az őrölt dióbélt, kevergesd. Kend a fejbőrödre meg végig a hajadon (ne csak a vizet, hanem a diót is) Dióból elég 6 db. jó alaposan masszírozd bele a hajadba és a fejbőrödbe. Fogd össze, húzzál rá szatyrot és 3 órán keresztül hagyd a hajadon. Majd mosd ki ha 1 hónapig hetente 1x megcsinálod akkor látni fogod az eredményt :)
Nekem bevált. Fényesebb, dúsabb lesz a hajad és nem fog annyira hullani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!