Mit csináljak ha a hajam (fejbőröm) zsíros, korpás, viszket, fáj és hullik?
Figyelt kérdés
:(
20f
2013. jún. 17. 00:16
1/4 anonim válasza:
Én Head and shoulders-sel mostam hajat és a korpa,viszketés és a hajhullás nagyjából elmúlt....A hajad az marad zsíros,mert az alapból olyan lesz.Max azt tudod ellene,hogy nem fogdosod és hogy sűrűn mosod.Arra pedig sajnos nem tudok semmit,hogy fáj a fejbőröd,de szerintem próbáld ki a Head and shoulders-t és ha nem múlik el egyik probléma sem,vagy marad valami problémád,menj el orvoshoz!
2/4 anonim válasza:
Menj bőrgyógyászhoz, beutaló nélkül egyből lehet, nem kell háziorvos.
Utána meg írd meg hogy mi volt. Én is voltam hajhullás miatt a bőrgyógyásznál régebben, akkor vettek vért, kiderült, hogy a cink kevés..
Aztán most megint hullik, nekem is viszket, de csak enyhén korpás... de én sajnos csak ősszel tudok dokihoz menni, úgyhogy addig is kíváncsi vagyok, hogy neked mi lehet a bajod.
3/4 A kérdező kommentje:
h&s-sel mosom, de nem jó semmire...
Voltam bőrgyógyásznál és fel is írt valami a hajhullásra, de a többi így is marad... talán picit javult a hullás.
Véremet mindenre megvizsgáltatta, negatív.
2013. jún. 17. 01:12
4/4 anonim válasza:
Hajaj, pedig reméltem hogy majd valami okosat megtudok tőled. Én régebben (amikor még csak hullott) voltam mikrokamerás vizsgálaton is, de semmit nem találtak. Viszont ajánlottak fejbőrtisztítót, amit hajmosás előtt kellett használni és akkor úgy láttam, hogy elég jó. Most megpróbálok olyat beszerezni (otthonról kell küldetnem), hátha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!