Hogyan fessem vörösre a hajam?
Figyelt kérdés
1 even at lila hajam volt, van rajta kb 8-10 reteg lila, minosegi hajfestek. 2 honapja elhataroztam, hogy voroses hajat szeretnek, oxival megprobaltuk kiszivni a lilat, de nemigazan sikerult, csak a lenovesem lett voros, ami mar ujra van. (lenoves). mindenkeppen szokere kene szivatni a hajam? Az jutott meg eszembe, hogy minden lenoveskor befestem a hajam vorosre, vagatom, es elobb-utobb elfogy a lila..csak ez sok ido.. Valakinek valami otlete? 16/L.2013. jún. 15. 21:00
1/2 anonim válasza:
Nekem egyszer volt padlizsánra festve a hajam, aztán én is vöröset szerettem volna, és vettem egy doboz drogériai élénk vörös hajfestéket, és egyből befogta, olyanra, amilyen a dobozon volt. Később leálltam a hajfestéssel, majd újrakezdtem a vöröset, más festékkel, és minnél többször festettem, annál jobban élénkebb lett, majd kb. a 3. festés után megállapodott a színe szép élénk vörösnél. :)
2/2 anonim válasza:
próbáld meg, hogy sötétebb barnára fested a hajad, és utána mindig a legvilágosabb szőke hajfestéket használd(nem a lightenereseket) így idővel átmegy világosabb színre, a haj minimális roncsolásával, és mikor már világosabb barna mehet rá a vörös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!