Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan fessem be a hajam...

Hogyan fessem be a hajam barnáról vörösre?

Figyelt kérdés
Itthon meg van a festék a hozzávaló hidrogénnel együtt. Eddig sokáig vörösre voltam festve, így csak a gyökereket kellett átfesteni, aztán a maradékot meg rákenni és összedolgozni a hajamon, de most, hogy barna vagyok nem tudom, hogy hogy kell hozzákezdeni, hogy az egéz hajamat átfessem, úgy hogy ne legyen rossz a végeredmény.
2012. febr. 9. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Jobb lesz, ha elmész fodrászhoz.
2012. febr. 9. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
a gyökeret átfesteni? dzsízösz. fodrász,valóban.
2012. febr. 9. 13:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha évekig ugyanaz a festéket használja valaki, akkor hajfestésnél a lenőtt részt kell a gyökereknél átfesteni, mikor ez kész van, akkor a maradékot meg a végeken is szétoszlatni:)
2012. febr. 9. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:

szóval most barnáról akarsz vörös lenni megint?

Hát ajánlom a fodrászt, vagy legalább egy hozzáértő, rutinos barátnőt/anyukát. Magadnak nem igazán fogod tudni jól megcsinálni, foltos lesz, hátul pláne, ha hosszú a hajad, akkor meg végképp ne kezdj bele.

Amúgy meg javaslom a használati útmutatót, a legtöbb festékhez egész részletes van.

Jah és nem gyökerek, hanem tövek, ha már, így talán többen értik, miről beszélsz. :D

Általában célszerű előbb a tövekre kenni, aztán a végekre, mert ott töredezett, és könnyebben felveszi a festéket, és így nem lesz egyenletes a szín.

2012. febr. 9. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaj, még meg is magyarázod, hogy a gyökereknél?!

a haj tövénél - ezt így nevezik

2012. febr. 9. 15:22
 6/8 A kérdező kommentje:
tő vagy gyökér annyira mindegy :)
2012. febr. 10. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:
a "gyökér" a fejbőröd alatt van, annyira szerintem azért nem mindegy.
2012. febr. 10. 22:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Óh, értem. Így elég viccesre sikeredett a leírás:D
2012. febr. 17. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!