Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan fessem vörösre a hajam?

Hogyan fessem vörösre a hajam?

Figyelt kérdés

Rövid barna hajú srác vagyok, és megfogadtuk haverokkal h érettségi után csinálunk valami hülyeséget, és a hajfestésnél maradtunk.

Azt már tudom hogy alapjáraton először kiszőkítik majd befestik, csak ahogy néztem nem lenne túl olcsó.

Olyat nem tudom lehet-e h nem szőkíti ki teljesen és vöröses árnyalata lesz.

Vagy ha van egyéb verzió lécci Írjátok le!

kössz!

2011. jún. 15. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Hennára gondoltál? Vagy bemosó. Vagy sztem simán is felkenheted a festéket, nem lesz annyira élénk, de látszani fog.
2011. jún. 15. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:

sztem gondold meg rendesen ,mert egy fiu elég hülyén néz ki vörös hajjal ,és elég sok idő míg kijön a szín.

de ha mindenáron ragaszkodsz akkor inkább színezőt vegyél ,ne rendes festéket, árban is olcsóbbak.

Kend rá a hajadra és ha mondjuk azt irja hagyd hatni 30 percig akkor 5 perccel hagyd tovább hatni és úgy tuti megfogja a hajadat!!

2011. jún. 15. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Megkérsz egy csaj ismerőst, és megcsináljátok otthon.

A szőkítőpor és az oxi együtt max. 400, a fodrászkellékes hajfesték és az oxi szintén kb. 600 körül már megoldható.

A másik lehetőség, hogy fodrászkellékesben veszel valami égővörös, élénk színű hajfestéket, és 12%-os oxival kevered össze, azt kened fel a hajadra. Akkor kb. 600 huf az egész mutatvány.

A 12%-os oxi akkor kell, ha világosabb árnyalatra fested a hajad, mint a jelenlegi, nem kell előtte leszívatni szőkére, bár lehet, hogy kevésbé lesz lángvörös a végeredmény.

Nem bonyolult felkenni a hajfestéket, semmivel sem nehezebb, mint a hajmosás, a bőrről hamar lekopik, a lényeg, hogy a hajadon legyen mindenhol, fésüld át, és ne kend be a füled-nyakad-homlokod vastagon festékkel, ha mégis maszatos, hamar töröld le.

Leültök valakinél a fürdőben vagy a konyhában, és egymásnak bekenitek.

Kell egy gumikesztyű is, hogy a körmötök ne fogja be.

Sok sikert!

2011. jún. 15. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Most teszed fel végül is harmadszorra ugyanezt egy napon belül.
2011. jún. 15. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!