Hogyan fessem vörösre a hajam?
Rövid barna hajú srác vagyok, és megfogadtuk haverokkal h érettségi után csinálunk valami hülyeséget, és a hajfestésnél maradtunk.
Azt már tudom hogy alapjáraton először kiszőkítik majd befestik, csak ahogy néztem nem lenne túl olcsó.
Olyat nem tudom lehet-e h nem szőkíti ki teljesen és vöröses árnyalata lesz.
Vagy ha van egyéb verzió lécci Írjátok le!
kössz!
sztem gondold meg rendesen ,mert egy fiu elég hülyén néz ki vörös hajjal ,és elég sok idő míg kijön a szín.
de ha mindenáron ragaszkodsz akkor inkább színezőt vegyél ,ne rendes festéket, árban is olcsóbbak.
Kend rá a hajadra és ha mondjuk azt irja hagyd hatni 30 percig akkor 5 perccel hagyd tovább hatni és úgy tuti megfogja a hajadat!!
Megkérsz egy csaj ismerőst, és megcsináljátok otthon.
A szőkítőpor és az oxi együtt max. 400, a fodrászkellékes hajfesték és az oxi szintén kb. 600 körül már megoldható.
A másik lehetőség, hogy fodrászkellékesben veszel valami égővörös, élénk színű hajfestéket, és 12%-os oxival kevered össze, azt kened fel a hajadra. Akkor kb. 600 huf az egész mutatvány.
A 12%-os oxi akkor kell, ha világosabb árnyalatra fested a hajad, mint a jelenlegi, nem kell előtte leszívatni szőkére, bár lehet, hogy kevésbé lesz lángvörös a végeredmény.
Nem bonyolult felkenni a hajfestéket, semmivel sem nehezebb, mint a hajmosás, a bőrről hamar lekopik, a lényeg, hogy a hajadon legyen mindenhol, fésüld át, és ne kend be a füled-nyakad-homlokod vastagon festékkel, ha mégis maszatos, hamar töröld le.
Leültök valakinél a fürdőben vagy a konyhában, és egymásnak bekenitek.
Kell egy gumikesztyű is, hogy a körmötök ne fogja be.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!