Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a franctol lehet? Hogyan...

Mi a franctol lehet? Hogyan kezeljem? Mit hasznaljak? Mit csinaljak, hogy ne jojjon tobb ki rajtam?

Figyelt kérdés

Mar honapok ota egymas utan jonnek ki rajtam a pattanasok, az egyik eltunik jon a masik aztan megint 2,utana megint eltunik es kijon rajtam masik, es annyira idegesit,hogy mar kivagyok tole, es az a rossz hogy egy helyen ki jon 3-szor is!A szemoldok koszti reszen es a jobb arcamon mindig kijon rajtam es nem tudok mit csinalni, a homlokomon is ritkan ki jon vmi.Probaltam mar a garniel szereket is de azok egyaltalan nem segitnek nekem, most anyu hozatott nekem nemetorszagbol asszem egy ilyen puder allagu arclemosot DE HAT AZ SE HASZNAL!!!:'(( :'(

Es utana a nyomaik is olyan csunyak nem tudom sehogyse eltuntettni, nem tom mihez kezdjek mar.

Tudnatok valami tanacsot adni?? Mit hasznaljak ra?

2013. jún. 15. 16:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Okay, privibe meg irom.:))
2013. jún. 16. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!