Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az orrom tele van mitesszerekk...

Az orrom tele van mitesszerekkel, nagyon zavar, Mit csináljak? Milyen szereket használjak?

Figyelt kérdés

Nincs rá pénzem,hogy rendszeresen kozmetikushoz járjak, tehát csak itthoni praktikákat várok!

Ha valaki esetleg le tudná írni az egész mitesszer eltávolítás folyamatát, aztán,hogy milyen szereket(pl. tonik, arcradír, teafaolaj, eddig ezeket olvastam, melyik a jó, melyik a leghatásosabb stb.) használjak, azt nagyon megköszönném!

2012. márc. 2. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, ha kigőzölöd a bőröd kamillával és kinyomkodod. Ez a leghatásosabb. Én is használok arcradírt, tonikot, de nem olyan hatásos.
2012. márc. 2. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A radír és a tonik nem is erre valók, a tonik csak megtisztítja a bőrödet a felszínen lévő szennyeződésektől, a radír pedig az elhalt hámsejtektől. A mitesszereket csak kinyomkodni lehet, bár azt te is tudod, hogy kozmetikussal lenne jobb megcsináltatni.
2012. márc. 2. 13:36
 3/9 A kérdező kommentje:
tudom,hogy nem erre valók. Csak valahol olvastam,hogy ennek az egésznek van egy sorrendje, először kigőzölöd aztán valamilyen tonikot teszel rá, vagy leradírozod? nem tudom a sorrendet, pont erre vagyok kiváncsi. Meg arra,hogy tonikból, radírból milyet használjak.
2012. márc. 2. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Először arctej, radír, tonik, gőzölés, nyomkodás, tonik, összehúzó, tápláló pakolás, krém, mindez bőrtípusnak megfelelően.
2012. márc. 2. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Én hetente nyomkodom, mindig fürdés után, akkor könnyen kijön. Többször nem szabad, mert csúnya lesz a bőröd.

Amúgy eddig semmitől sem múltak el, vagy nem lett kevesebb, szerintem ez alkati adottság, nekem még van bőven pedig 30 vagyok :(

2012. márc. 2. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
A heti nyomkodás is sok.
2012. márc. 2. 17:55
 7/9 A kérdező kommentje:

úristen...komolyan ennyi mindent kell használni? Azt hittem kigőzölöm aztán tonik vagy radír és kész.Mire ezt mind megcsinálom, lemegy a nap...

Már csak azt nem tudom,hogy ezekből a szerekből milyen márkájút vegyek, melyik a legjobb.

2012. márc. 2. 18:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Milyen sűrűn nyomkodjam ki akkor?
2012. márc. 2. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Jézusom, nem kell ennyi minden felesleges dolog!

1. Megmosod az arcod vízzel

2. Le alkoholozod, lefertőtleníted. Én nem ajánlom a tonikokat, mindenféle olyan dolgot raknak bele, amit ha nem veszed meg, újból előidézik a dolgokat, és egyre több szükséged van rá. Sima gyógyszertárban kapható 70%-os alkoholt használj!

3. kigőzölöd, és kinyomkodod, a gőzölésnek minium 20 percnek kell lennie, akkor rendesen ktágulnak a pórusok.

( 4. nek én egy tálba szoktam rakni egy kis mézet, majd egy kis sóval összekeverem, a méz ápol, a só fertőtlenít) Kb. 5 percig szoktam rajtahagyni. Lemosom.

5. Lealkoholozom

6. Összehúzó pakolás képpen én egy sima, egyszerű sószappant ajánlok, melynek ára 1000 Ft alatt van. Száraz arcodra a vizezett szappant felkened (már amennyire azt lehet kenni) . Megvárod, míg megszáraz a bőrödön, és ilyen rászáradt sódarabkák nem lesznek. Majd letörlöd. De nehogy lemosd vízzel! Nem szabad. Ne tudom pontosan miért, rá volt írva, de nem szabad. Akkor úgy alakul a bőröd, hogy hozzászokik, valami ilyesmi. Nagyon sok ideig elég, én már egy éve használom, és mintha semmi nem fogyott volna belőle.

Ne hetente nyomkodd, inkább havonta is megteszi. Kozmetikus is azt ajánlja, havonta egyszeri arctisztítás, megfelel az ápoltságnak.

Ha van még valami kérdésed nyugodtan írj, akár privátban.

Remélem tudtam segíteni ! :)

2012. márc. 3. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!