Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Visszakaphatom a régebbi hajam?

Visszakaphatom a régebbi hajam?

Figyelt kérdés

Nos! hát nekem 6 évvel ezelőtt tükörfényes és tűegyenes hajam volt, aztán az idők során elveszítette fényét, száraz és kezelhetetlen lett, és teljesen össze-vissza hullámosodik, és a hajvasalótól még rosszabb lesz!

Aztán használtam babaolajt, balzsamot, pakolásokat .. stb., de reménytelen, és most arra gondoltam, hogy ugyan avval a régi samponommal használom a hajam, és hátha visszanyerem!

na de ha még is, akkor szerintetek mennyi idő lenne?

vagy vágjam le teljesen rövidre a hajamat és azt a fejem tetején lévő kis fényes hajat(ami megmarad a vágás után) azt kezdjem el, mosni avval a samponnal, és ahogy nőni fog, fényes lesz?

szerintetek mit csináljak? mert most lett elegem a hajamból! :S

létszi írjatok minél több választ! :)

2009. okt. 10. 17:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
ja jólvan :D :)
2009. okt. 25. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!