Szerintetek gáz lenne, ha régebbi divatú hajra vágatnám le a hajamat?
Figyelt kérdés
Nekem irtóra tetszik, jól is állna, de mégis, mit szólnátok hozzá, ha egy ismerősötök jönne retro-hajjal. Amúgy nem olyan feltünő, csak nem az a tépett, ami most divatos...2011. jún. 19. 19:49
1/15 anonim válasza:
küldj egy képet h mennyire retrós :D
3/15 A kérdező kommentje:
Mint a házibuliban Vicnek :D
2011. jún. 19. 19:56
6/15 anonim válasza:
nekem óvodás koromban volt ilyen...ez kimondottan divatjamúlt
7/15 anonim válasza:
Franciaországban egy csomó csajnak ilyen frizurája volt még egy éve...szerintem nem gáz.
8/15 A kérdező kommentje:
Imádom Franciaországot, a stílusom is tiszta francia, köszi a legutóbbi választ :D És ha a vége jobban meg lenne tépve, nem is lenne olyan rossz, nem?
2011. jún. 19. 20:17
9/15 anonim válasza:
Szerintem úgy jól nézne ki :D meg szerintem így se lenne rossz :P
10/15 anonim válasza:
egyenesre vágva, nem ilyen félkörívesre, egész jól tud állni, de könnyen csalódás lehet (viszont ha mégse áll jól, egy kis tépéssel simán lehet változtatni)
Meg talán valami modernebb frufruval.
Nem gáz, ha tényleg jól áll. Nagyobb ciki hajban is a divatot majmolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!