Csípőig érő szőke hajam van, egyenes frufruval. Fül alá érőig, tépettre vágatnám le, úgy hogy két tincset hátul meghagynék teljes hosszban. [befonva] szerintetek jól nézne ki?
Hűű hát én nekem a vágyam az olyan haj, mint amilyen most lehet neked*.*Hosszú haj és méghozzá szőőőke...ha én nekem egyszer megnőne, sose vágatnám le:D
Természetes vagy festett szőke vagy?:)
Természetes világosszőke. Enyhén hullámos. Igen, mindenki irigyli, meg mondja, hogy nehogy levágassam, olyan szép, csak nekem már kicsit elegem van, hogy az emberek csak a hajam jegyzik meg. Mindig ilyen hajam volt, és az embereknek csak az tűnik fel. Én voltam/vagyok a "hosszúszőkehajúlány". Egyfolytában emlegetik, hogy milyen szép a hajam, de nem azt, hogy esetleg ÉN is szép vagyok.
...és akkor láttam az utcán egy lányt, akinek olyan haja volt, mint amilyet fent leírok, és olyan eszméletlen jól állt neki. Szóval gondoltam...
Nem cserélük hajat? :D Nekem úgyis kéne egy hosszú haj, de nem akar megnőni.
Szerintem ne vágasd le. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!