Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csípőig érő szőke hajam van,...

Csípőig érő szőke hajam van, egyenes frufruval. Fül alá érőig, tépettre vágatnám le, úgy hogy két tincset hátul meghagynék teljes hosszban. [befonva] szerintetek jól nézne ki?

Figyelt kérdés
Van valakinek ilyen haja? Küldenétek képet?
2009. okt. 4. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyén nézne ki.
2009. okt. 4. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
én a helyedben nem vágatnám le. tudod hányan szeretnének olyan hosszú hajat?
2009. okt. 4. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:
ilyesmire gondolsz? [link]
2009. okt. 4. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább ne csináltasd meg. Én is divatosabb hajat akartam: a hosszú , derékig érő , frufru nélküli hajamat jól megtépettem és frufrut vágattam.Nagyon jól nézett ki amíg otthon meg nem mostam, utána katasztrófa...Sajnos azt elfelejtik megemlíteni hogy a tépett haj jobban törik(ezt tapasztaltam is), szóval le kellett kb 30 centit vágni a hajamból h normálisan nézzen ki(kb egy szintben legyen), 1 év volt mire helyre jött teljesen, de azóta sem nő meg olyan hosszúra:(
2009. okt. 4. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Hűű hát én nekem a vágyam az olyan haj, mint amilyen most lehet neked*.*Hosszú haj és méghozzá szőőőke...ha én nekem egyszer megnőne, sose vágatnám le:D

Természetes vagy festett szőke vagy?:)

2009. okt. 4. 17:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Természetes világosszőke. Enyhén hullámos. Igen, mindenki irigyli, meg mondja, hogy nehogy levágassam, olyan szép, csak nekem már kicsit elegem van, hogy az emberek csak a hajam jegyzik meg. Mindig ilyen hajam volt, és az embereknek csak az tűnik fel. Én voltam/vagyok a "hosszúszőkehajúlány". Egyfolytában emlegetik, hogy milyen szép a hajam, de nem azt, hogy esetleg ÉN is szép vagyok.

...és akkor láttam az utcán egy lányt, akinek olyan haja volt, mint amilyet fent leírok, és olyan eszméletlen jól állt neki. Szóval gondoltam...

2009. okt. 4. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem cserélük hajat? :D Nekem úgyis kéne egy hosszú haj, de nem akar megnőni.

Szerintem ne vágasd le. :D

2009. okt. 4. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!