Miért szőke minden második nő?
Miért akar minenki szőke lenni? Értem, hogy, ha valaki saját tónusain belül változtat a haján (hogy csillogóbb legyen, élénkebb ilyesmi), de azt nem, hogy egy kreol bőrű lány sötét haját miért szivatják le. Szinte minden sötét hajú ismerőssöm szőke akar lenni. (sztem nem szőke, inkább fehér, vagy csibesárga hajú). Érdekelne, hogy szerintetek ez egy divathullám?
(a "mi közöd hozzá" és a " kérdezd meg tőlük" válaszokkal kíméljetek meg, ugyanis kérdeztem, és nem kaptam értelmes választ)
engem amikor szőke voltam, mindenki észrevett, sokan flörtöltek, stb
mióta barna vagyok még el is fordulnak a tekintetem elől a srácok.
szóval ezért.
Nekem sötét szőke hajam van:) Eredetileg.És kiskoromban pedig platin volt... fura.:) Kicsit hiányolom is :/
Most nekem csak 2 tincs van leszívatva platin szőkére de az egészet semmiképpen... én is azt gondolom h szőkék szerettek volna lenni mert az olyan "hercegnős" :) Hiába nem érdekel senkit, a barbie-nak is mindig szőke haja van.Ő a barbie az ideál.Mindenki olyan akar lenni... (Van kivétel)
A kreolbőrüket én sem értem... az már nagyon mű.Akinek világos a bőre az még elmegy hogy szőke hajat akar.
A szőke haj még az őskorban keletkezett a figyelem felkeltéstre. (Hogy hogyan, gőzöm sincs, csak még régebben hallottam.)
A szőke haj feltűnő, lágyítja az arcvonásokat, fiatalabbnak mutatja viselőjét.
Amugy meg mert divat. Már jóideje.
Ami viszont idegesítő: gyakran lek*rvázzák a szőkéket, nem csak a festetteket, a természeteseket is. Én is sokszor találkoztam már ilyen -alaptalan- álltalánosításokkal.
Egy természetes szőke lány
Én úgy vettem észre, hogy a fekete hajszín is elég elterjedt manapság, pedig csak nagyon keveseknek áll jól. Én is szeretnék szőke lenni, én viszont természetesen is sötétszőke vagyok, viszont elég fakó a hajam színe, ezért is szeretnék egy mézes, természetes árnyalatot kipróbálni. Én azért szeretnék szőke hajat, mert szerintem jobban állnq, mint a mostani. Ha viszont nem, akkor kipróbálok egy barnásabb árnyalatot.
Nem értem én se, hogy miért akarnak sokan szõkét, lehet, hogy azt hiszik, a pasik csak azt szeretik, vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!