Visszakaphatom a régebbi hajam?
Nos! hát nekem 6 évvel ezelőtt tükörfényes és tűegyenes hajam volt, aztán az idők során elveszítette fényét, száraz és kezelhetetlen lett, és teljesen össze-vissza hullámosodik, és a hajvasalótól még rosszabb lesz!
Aztán használtam babaolajt, balzsamot, pakolásokat .. stb., de reménytelen, és most arra gondoltam, hogy ugyan avval a régi samponommal használom a hajam, és hátha visszanyerem!
na de ha még is, akkor szerintetek mennyi idő lenne?
vagy vágjam le teljesen rövidre a hajamat és azt a fejem tetején lévő kis fényes hajat(ami megmarad a vágás után) azt kezdjem el, mosni avval a samponnal, és ahogy nőni fog, fényes lesz?
szerintetek mit csináljak? mert most lett elegem a hajamból! :S
létszi írjatok minél több választ! :)
aham, értem.
na de akkor úgy fogok kinézni mint egy fiú, amúgy is kerek az arcom, és nagyon nem álna jól?
vagy szerinted megnőne valamennyire 2010 nyárra?
ühüm, értem :)
nekem igazából nincs is annyira bajom a töredezéssel, mert ha használok balzsamot nem fog töredezni, csak annyi hogy a hajam, ugyan úgy száraz(széna néha :S) a hajam!
Szia!Budapesti vagy?Mert nekem van egy nagyon jó fodrászom,szívesen ajánlom.Nem egyszer vágtam haza a hajam és mindig tudod a lehetetlenből csodát művelni.
Ha gondolod megadom a számát,én tényleg nem egyszer brutálul kitoltam magammal.
szia!
köszi szépen,
nem vagyok pesti! de megadhatnád a számát, nagyon megköszönném :)
Tényleg nem csaplak be!Nagyon ügyes és kreatív!Erika neve:30/857-6686
Sok sikert!!
köszönöm szépen :)
hol van itt szó becsapásról? :O
na mindegy, még 1x köszii :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!