Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek maradjak a gyantán...

Szerintetek maradjak a gyantánál? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és elég erős szőröm van, mert sokáig borotváltam magam, így megerősödött. Kb. 2 hónapja tértem át a gyantára, kozmetikus csinálja, de nem igazán tetszik. Nem is azzal van a baj, hogy fáj, de mindig marad egy csomó szőrszál, és kb. 2 hét múlva elkezd visszanőni, akkor meg várnom kell még 2 hetet hogy újra elég hosszú legyen és elmehessek megint. Fogalmam sincs mit csináljak, mert a borotva is nagyon rossz. Amellett hogy erősíti a szőrt, minden nap borotválkoznom kéne, és ráadásul pöttyös leszek tőle. A gyantától kevésbé. De ott meg állandóan ki kell tépkedni a sok szőrszálat ami maradt, ami sok idő és nem is túl kellemes. Nálatok is szokott maradni? Nem 1-2 szálról van szó, hanem egész sokról. Vagy ez talán a kozmetikus hibája? És mit csináljak abba a 2 hétbe, főleg most így nyáron, amikor épp nő? nem borotválhatom le, de nagyon ronda, hogy szőrös vagyok. Így nem merek fölvenni se rövidgatyát, se ujjatlan, főleg nem strandra menni, Ti mit csinálnátok a helyembe? Nektek is vannak ilyen gondjaitok? Hogy oldjátok meg?
2013. jún. 13. 18:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt elfelejtettem, de az eredeti képet hétvégére ígérted, ugye tudod? :))

2013. jún. 16. 18:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Tessék, itt a lábam, de nagyon ronda.

[link]

[link]

2013. jún. 16. 21:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia

Hát tényleg elég nehéz a helyzet. Én az epilátort javasolnám, mert az mindig csak azt szedi ki, ami már kinőtt, és csak ott irritál ahol van szőr. Azt hetente át lehetne tolni. Így mindig csak max pár szál lenne látható, de az se túl hosszan.

Szerintem ez lehet a jó megoldás. Amúgy nem a borotválástól erősödött úgy meg. Talán hormonális okai lehetnek. A fanszőrzeted alakja "lefelé mutató" háromszög? Nincs csiklómegnagyobbodásod? A menstruációd rendben zajlik?

(Endokrinológus talán tudna segíteni, hogy ne legyenek olyan túlélőek a szőrszálak)

2013. jún. 16. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!