Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek maradjak a gyantán...

Szerintetek maradjak a gyantánál? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és elég erős szőröm van, mert sokáig borotváltam magam, így megerősödött. Kb. 2 hónapja tértem át a gyantára, kozmetikus csinálja, de nem igazán tetszik. Nem is azzal van a baj, hogy fáj, de mindig marad egy csomó szőrszál, és kb. 2 hét múlva elkezd visszanőni, akkor meg várnom kell még 2 hetet hogy újra elég hosszú legyen és elmehessek megint. Fogalmam sincs mit csináljak, mert a borotva is nagyon rossz. Amellett hogy erősíti a szőrt, minden nap borotválkoznom kéne, és ráadásul pöttyös leszek tőle. A gyantától kevésbé. De ott meg állandóan ki kell tépkedni a sok szőrszálat ami maradt, ami sok idő és nem is túl kellemes. Nálatok is szokott maradni? Nem 1-2 szálról van szó, hanem egész sokról. Vagy ez talán a kozmetikus hibája? És mit csináljak abba a 2 hétbe, főleg most így nyáron, amikor épp nő? nem borotválhatom le, de nagyon ronda, hogy szőrös vagyok. Így nem merek fölvenni se rövidgatyát, se ujjatlan, főleg nem strandra menni, Ti mit csinálnátok a helyembe? Nektek is vannak ilyen gondjaitok? Hogy oldjátok meg?
2013. jún. 13. 18:58
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg ez majd később jobb lesz? Eddig még csak 3x voltam gyantáztatni.
2013. jún. 13. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne szórakozzál már, hát kit érdekel az a pár miliméteres kis pihécske, ami 2 hét alatt fejlődik ki.

Esküszöm, hogy egyáltalán nem zavarnának azok a rövid, vékony szőrök. Viszont a borotvált láb, és főleg punci az BORZALMAS!!! Szúr, és tök gáz. A gyantázott amikor nő vissza az nem szúr, vagy csak picit.

Szóval gyanta, és igen a puncikánál is gyanta legyen, vagy inkább csak ollózd le (ha ott amúgy is szörteleníted)

Mikor voltál legutóbb legyantázva? Mármint hány napja?

22F

2013. jún. 13. 19:09
 3/13 anonim válasza:

Szerintem váltás kozmetikust, mert ha sok marad a gyantázás után az lehet, hogy az ő hibája.

De maradj a gyantázásnál. Idővel vékonyabb szálú lesz a szőr és kb egy hónap után kezd majd visszanőni.

2013. jún. 13. 19:30
 4/13 A kérdező kommentje:

Engem nagyon zavar, mert nem kis pihécske, hanem pár milliméteres fekete erős szőrszál. És az a baj, hogy mire visszanő egy csomót kell várni, mivel van amelyik pár nap alatt egész hosszú lesz, de van ami csak 2 hét múlva nő ki és így elég gáz. Amúgy szerintem a borotvával sem szúr sokkal jobban mint így. De nem akarok megint borotválkozni. Csak annyit volt már dicsérve a gyanta, hogy ilyen jó, olyan jó, de nekem nem tűnik túl jónak. Talán az a baj, hogy túl rövid ideje gyantáztatok és később tényleg jobb lesz. Amúgy nem tudom már pontosan, már rég, majdnem egy hónapja, lassan megint kéne menni, de a lábamon össze-vissza vannak rövid és hosszú szálak, így csak a felét tudja majd leszedni, úgyhogy még várnom kell. Ami elég szar, mert így akkor sem veszek rövidnadrágot meg ilyeneket, tényleg így nagyon ronda. szerintem.

Kb. mennyi idő amíg már vékony lesz és nem nő vissza ilyen hamar?

2013. jún. 13. 20:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Megmutathatnád, hogy most hogyan néz ki. Kiváncsi vagyok.

Intim régiót is gyantáztatod?

2013. jún. 13. 20:29
 6/13 A kérdező kommentje:

Megmutatnám, de jelen pillanatban a fényképezőgép és a telefonom USB kábele is egy doboz alján van amik már le is vannak ragasztva, úgyhogy majd csak szombaton tudok fényképezni:D

És egyébként ott nem gyantáztatom (még), mert abba bele is halnék :D Ezenkívül nincs barátom, aki látná, szóval most ollóval tartom karban, hogy azért hosszú ne legyen. Csak bikinivonalat, teljes lábat, hónaljat gyantáztatok.

2013. jún. 13. 20:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát a bikinivonalnál szerintem érzékenyebb, mint a szeméremdombon. Bár az ajkaknál lehet hogy tényleg jobban fájna. Na de ez most mindegy.

Tessék akkor felbontani a ragasztást a dobozon, ne legyél hozzá tunya! :-) Nincs mit szégyellősködni.

2013. jún. 13. 21:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, nekem éppenséggel a bokám környékén rosszabb mint a bikinivonalnál.

Várj hétvégéig, mert költözés miatt minden be van dobozolva és az 50 dobozból nem tudom melyikbe van, nem fogom mindet kinyitni, így is 2 órát szórakoztam ma délután, hogy mindet rendesen leragasszam:D

2013. jún. 13. 21:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Oké, értem. De akkor puncisat is küldhetsz hétvégén :P
2013. jún. 13. 22:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtheted:D
2013. jún. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!