Szőke melíros vagy maradjak a sötétnél?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kreol bőröm van, sötét hajam, sötét szemem stb (félig görög vagyok). Egyszer volt szőke melíros hajam és mindenkinek tetszett, nekem is, csak meguntam és befestettem vissza sötét barnára, azóta volt már fekete meg vörös hajam is. Most ilyen csoki barna, nem annyira sötét. Gondolkodom megint a melíroson, de mondják sokan, hogy nem állna jól, mert mediterrán a külsőm. De már volt ilyen, és nem volt olyan rossz, csak vékonyabbra kellett szedni a szemöldökömet. :D
Ha nem szőke, akkor sötétbarnára festem be, mert nem tetszik ez a csokibarna sem, és akkor visszatérek a sötét hajszínemhez.
De onnan már nehéz lenne szőkíteni, szóval most kéne eldöntenem, de nem tudok. :D
2012. okt. 25. 13:07
1/5 anonim válasza:
attól függ milyen hajfesték. Sajnos meddőséget lehet kapni tőle.
2/5 anonim válasza:
Sötét barna! Hidd el a mostani divat szerint az eredeti hajszín a legsikkesebb!
3/5 anonim válasza:
Kreol bőrhöz szőke, nagyon gusztustalan, cigányos. Ha sötét a bőröd ne próbálj az árjákhoz hasonlítani, maradj meg a természetes sötét hajadnál. :)
4/5 A kérdező kommentje:
2012. okt. 25. 13:31
5/5 anonim válasza:
Nem mondom hogy csúnya a sötétszőke haj a barna bőrhöz, de annál a sötét haj sokkal szebb hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!