Illene nekem a vörös haj, vagy maradjak a szőkénél?
Sziasztok,sürgős lenne,hogy választ kapjak a kérdésemre,mert csütörtökön megyek fodrászhoz. Szóval most közép barna a hajam,festett. Eredetileg piszkosszőke.Voltam már sokszor szőke,világos sötét,barna is ,és most szeretném melíroztatni a hajam szőkére,majd nyárra teljesen szőkíteni akarom. De azon is gondolkodom hogy vörösre. Természetes vörös vagy élénk vörös a jobb szerintetek ? És mennyi idő alatt kopik ki ,mert nyárra teljesen szőke szeretnék lenni,szóval ha most netán vörös lennék,akkor kikopna úgy h nyárra szőke legyek ?
Szerintem illene nekem a vörös is,csak nemtudok dönteni :S Mit gondoltok ?
ez a természetes :D
élénk :D
ilyne akarnék lenni nyárra mindenképpen :)
szóval mit gondoltok,ha vörösre festetném,akkor melyik lenne jobb választás ,és mennyi idő alatt lehetne szőkíteni,lehetnék ilyen nyárra ?
szem:sötét zöld
bőr: fehér,néhány szeplő
arc:ovális
előre is köszi mindenkinek :D és bocsi,h hosszúra sikeredett :S :)
Nem tudom, hogy nézel ki, de annyi biztos, hogy a vörös haj csak azoknak a lányoknak áll jól akik igazán szépek.
Ezt azért mondom mert a vörös nagyon kihangsúlyozhatja azt amit épp nem akarsz vagy ami nem előnyös.
(nekem pl nagy az orrom, és vörös hajjal nagyon kiütne...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!