Sok stressztől, idegeskedéstől hullhat a hajam?
Az utóbbi pár hónapban nagyon stresszes lett az életem. Állandó idegeskedés, stressz, a közérzetemre is kihat, érzem. És észrevettem, hogy az utóbbi pár hétben sokkal több hajam hullik ki, mint régebben. Eddig csak hajmosáskor hullott ki több hajam, egyébként fésülködéskör csak 2-3 szál, most pedig fésülködéskor is kijön kb. annyi, mint egy-egy hajmosás alkalmával.
Lehet a sok stressztől, idegeskedéstől? Vagy valami más oka lehet?
Előfordulhat, de nagyon ritkán, hiszen ma már a legtöbb ember iszonyat stresszes életet él :/ Nem lehet, hogy az idegeskedés miatt nem figyeltél oda a táplálkozásra és esetleg vitamin hiányod lett? az gyakoribb ok, vagy a vashiány, esetleg szervezetbeli gyulladás (és ez viszont sajna túl gyakran alakul ki manapság a pszichés problémák miatt :/) mindenképpen látogass el egy orvoshoz és kérj beutalót vérvételre, ha szükséges akkor góckutatásra, mert komolyabb oka is lehet, sőt valószínű ilyen jellegű hullásnál.
Remélem hamar megtaláljátok a problémát ! :)
Köszönöm a válaszokat!
A vitaminhiány még lehetséges, mert a stressz ráment az étkezési szokásaimra is. Sokkal kevesebbet eszek, mint régen, így akár vitaminhiány is lehet. Vérképet nem olyan régen csináltattam, teljesen jó volt, semmilyen probléma nem volt. Elvileg lassan fellégezhetek és megszűnik ez a nagy stressz. Várok még egy kicsit, ha megáll a hajhullás, akkor emiatt volt, de ha nem, akkor a vizsgák után elmegyek megint dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!