Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok idegeskedéstől, stressztől...

Sok idegeskedéstől, stressztől lehet komoly baja a babának?

Figyelt kérdés
Problémáink vannak, nagyon sokat sírok mostanában, annyira ideges vagyok, ma is egy gombócban van a gyomrom... ugye a babának nem lehet semmi baja tőle? :( Most vagyok a 22. hétben
2013. febr. 28. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát azt nem tudom hogy komoly baj lehet e belöle! De semmi esetre sem tesz jot! A babucid mindent érez a szó legszorosabb értelmébe! Azt is tudja te mikor sirsz! Azt tudtad hogy ő is képes rà!?Bizony! Ha te stresszes vagy akkor a szîved begyorsul ezàltal megemelkedik a pulzusod es a babàdé is!

Tudom könnyű mondani de probàld magad nyugtatni én is azt teszem! En is idegeskedek sokat amugy de probalom magam nyugtatni! Legyetek nagyon egészségesek és boldogok!

2013. febr. 28. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
nem tesz jót, hiszen a baba érzi. de komoly baja csak nagyon extrém esetben lehet tőle, ne aggódj. rengeteg olyan tragédia van, amit sajnos nem lehet kivédeni, pl egy hozzátartozó halála, stb. sok nő végigcsinált már a 9 hónap alatt rázós helyzeteket és született utána egészséges babája. biztos, h nem jó, de nem jelenti azt, h ezzel most helyrehozhatatlan károk keletkeztek. ha emiatt itt stresszelsz, csak ráteszel mg egy lapáttal. nekünk is nagyon sok problémánk van ezért bevezettem azt a szabályt, h max 20 perc erejéig gondolok bele a helyzetbe, ezalatt keresek optimális megoldást és utána nem tépelődöm rajta (persze tudat alatt bizto dolgozik még bennem, de nem fertőzi meg a gondolataimat egész napra és már ez is valami)
2013. febr. 28. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az anyósom szivja minden nap a véremet, nagy stresszet okozva ezzel, csak keményedés formájában érzem a babámnak nem tetszik. 3. gyerköcömet várom, már unom a boszorkát.
2013. febr. 28. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
:( Most én is így vagyok ezzel :(
2013. febr. 28. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
utolsó! Anyósod idegesit? Ezek ebből csinálnak programot én mondom neked. Csak egy idő után roppant idegesitő már. És jelen állapotban nem is annyira elviselhető.
2013. febr. 28. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem!
2013. febr. 28. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Sztem tőlem kérdezted 009-es :) a 73%-os tól.

Főként most a munkahelyem, plusz a bolond anyósom is közre játszik.

2013. febr. 28. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól hogy az anyuka pulzusa gyors az idegességtől, a babáé nem lesz gyorsabb, tapasztalat.Én is sokat aggódtam a terhesség alatt, a fiam elég eleven lett, kicsit nehezen kezelhető.Hogy ez ezzel van e összefüggésben, nem tudom.
2013. márc. 1. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!