Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Idegeskedéstől jöhet hamarabb...

Idegeskedéstől jöhet hamarabb a baba?

Figyelt kérdés
Nagyon fölidegesítettem magam nemrég. Hirtelen jött. Már megnyugodtam, nem tartott sokáig. De azóta többször is érzek kisebb görcsöket (van ami erősebb). Nem volt még jóslóm sem és első baba úgyhogy nem tudom milyenek a fájások. De ezek szerintem nem azok csak nem is szeretném még ha azok lennének. Aggódom :/ 37 hkm
2013. jan. 25. 02:03
 1/4 anonim ***** válasza:

ne aggódj, nem!!!hamarabb jöhet teliholdtól, fronttól.

(nagy pocakkal, kisgyerekkel maradtam egyedül, most költözünk, válok, ha valaki, én idegeskedtem eleget mostanában, körbejártam a témát, hidd el. Nem lesz semmi baj!:-) 36hetes)

2013. jan. 25. 02:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Uhh sajnálom :( Nem lehet könnyű...

Köszi a választ, örülök, hogy ettől nem lehet gond :)

2013. jan. 25. 02:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is lettek jóslóim az idegességtől. De, hogy ettől beinduljon a szülés azt nem hiszem. De már nyugodtan jöhetne a babád nem? :) 37. hét után már ugyanolyan, mintha a 40.en jönne.
2013. jan. 25. 06:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem közrejátszhat az idegeskedés. Egyszer én is nagyon felhúztam magam, de nagyon nagyon. 39 hetes voltam. Aznap nekem is elkezdtek joslóim lenni, másnap este mentem szülni.
2013. jan. 25. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!