Ez most komoly, tényleg ennyit fogok pukizni?
Figyelt kérdés
6hetes leszek kb fél óránként nyomok egyet. Engem ez nagyon zavar. Másnak is van ilyen tapasztalata?2013. jan. 4. 00:52
1/13 anonim válasza:
hát sajnos el kell keserítselek az én feleségemnek a nagydolog is becsűszott nem egyszer nem kétszer :/
2/13 anonim válasza:
6+2 vagyok.. nem tapasztaltam ilyet..
3/13 anonim válasza:
változó testvéremnél pl nem volt de mint mondtam a feleségem sokszor nagydolgot eresztett valamint az unokanővérem is
4/13 anonim válasza:
3 terhességem volt,soha nem tapasztaltam ilyet!semmi változás nem volt a normál vagy a terhességi állapotom között!
6/13 anonim válasza:
Én is puffadok a terhesség elejétől, még most is tart 16 hetesen.
A félóránkénti az semmi:)))
Én 3-4 percenként pingok, egész nap, mèg éjjel is sokszor arra kelek fel!
Az enyémnek az a baj, illata is van:$
7/13 anonim válasza:
Ez a puffadás miatt van,amitől felpuffadsz próbáld meg elkerülni amennyire lehet.
8/13 anonim válasza:
én nem tapasztaltam változást...
24hkm
9/13 anonim válasza:
az elejétől elég sokat eregetek, ez most is így van... tud néha kellemetlen lenni, pld ha a buszon jön rám. visszatartani nem fogom a bélcsavarodás miatt...
már szegény párom is hozzászokott :)
33 hkm
10/13 anonim válasza:
sajnos én is csak elkeseríteni tudlak. nemhogy hangos,meg sok,de olyan elviselhetetlenül büdös,hogy még saját magam mellett sem tudok megmaradni. szó szerint könnyfacsaró. ha visszatartom,akkor meg úgy görcsöl a hasam,hogy majd megszülök. a párom alig várja,hogy kijöjjön a gyerek és már hallottam esti imájába szőve,hogy azért fohászkodik,nehogy így maradjak XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!