A sok stressztől, idegeskedéstől beindulhat hamarabb a szülés?
Igen,sajnos be.
Nem törvényszerű,de előfordulhat.
Viszont ha beindul ha nem,az biztos,hogy a baba is érzi!
Nem igazán tudom mit csináljak!Karácsonyra hazautaznánk pár napra a szüleimhez,akik válás közepén vannak,állandóan veszekednek,és elég feszült a hangulat,de a dédiket és a testvéremet nem akarom megfosztani az unokától!Mert már van egy gyerkőcöm,aki vágyik is haza!Akkor lezsek 35 hetes terhes egyébként!
Ti hazautaznátok?300km
Első vagyok.
Ez rengeteg más körülménytől is függ.
Például,hogy hogyan utazol,mert ha autóval,akkor az elég rugalmas ahhoz,hogy ha nagyon nem bírod a feszültséget hazagyertek.
Ezen kívül az is lényeges,hogy van-e ott lehetőséged elvonulni valahová ha nagyon rosszul érint a feszült légkör,például ledőlni egy órácskára.
Másrészt,talán érdemes azért szólni,hogy legyenek rád tekintettel,hiszen várandós vagy,és sem a stressz nem tesz jót,sem a karácsony nem szép folyamatos veszekedéssel.
Nem tudom megítélni innen a távolból,hogy mennyire súlyos a helyzet,de ennyi ismert információ alapján én mennék!
Boldog babavárást kívánok.
Ne menj haza kérlek! Barátnőm, most várja a 3. lányát, az apja velük él, ő a gyámja és hát az egy ökör!
A 2. kislánya 36.hétre született, mert már a halálba idegesítette, de ami mégrosszabb, hogy msot a 3. baba elindult a 34. héten szintén az apja miatt..gondolj bele:(
Ne menj kérlek:((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!