Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Menstruáció és hajfestés...

Menstruáció és hajfestés összefüggnek?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam mondta,hogy neki az anyukája fodrász és van olyan,hogyha pl. megvan az illetőnek miközben befestik a haját akkor lehet,hogy nem fogja be a haját a festék,de ez egyén függő...Én még soha nem hallottam erről,hogy lenne ilyen O.o De hát csak ő a fodrász,csak tudja.... Aztán többen is megerősítették,hogy tényleg van ilyen.

Tényleg lehet ilyen??? Valaki hallott már erről?

2009. okt. 9. 15:41
 1/7 anonim válasza:
91%

Szia!

Én is hallottam már erről,viszont volt hogy akkor festettem a hajam mikor épp megvolt,és be fogta a festék a hajamat,de ez tényleg egyén függő.

2009. okt. 9. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
én is hallottam erről:] hát én még soha nem festettem olyankor szóval ezt nemtudom h igaz e (:
2009. okt. 9. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem befogta akkor is, mikor megvolt.
2009. okt. 9. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Én is hallottam erről.Elvileg befogja a festék csak nem biztos hogy olyan színű lesz amilyenre szeretted volna.
2009. okt. 9. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem befogta, viszont pl az egyik barátnőmnek nem teljesen tehát szegénykémnek várnia kellett még egy hetet és utánna már normális frizurája lett, mert nem tudta hogy amikor megvan nem bizti hogy befogja a hajfesték és ő meg úgy ment fodrászhoz
2009. okt. 10. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
és erre mi a magyarázat?
2009. okt. 10. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
én ma be fogom festeni..és megvan..de már úgy lenőtt:( szőkére festettem feketét..és olyan mintha őszülnék vagy kopaszodnék :| szóval remélem befogja..
2011. máj. 30. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!