Hajfestés menstruáció idején, TAPASZTALATOK?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokszor volt már ez a kérdés, de most azt szeretném, ha pro és kontra leírnátok, hogy mi történt, de azzal együtt, hogy milyen festékkel és hogyan próbáltátok befesteni a hajatokat, megmostátok-e előtte, stb. (milyen szín,....)2010. aug. 14. 19:18
1/5 anonim válasza:
hajfestés elött miért kellene hajat mosni?
2/5 anonim válasza:
én festettem már vörösre akkor mikor épp megvolt de simán befogta. és szivatva is volt akkor és ugyanúgy sikerült mint szokott. hajat mosni festés előtt nem szoktam csak előtte pár nappal.
3/5 anonim válasza:
Menstruáció idején is ugyanúgy festem a hajam és pont ugyanolyan is lesz mint amikor nem menstruálok. Megmosni nem szokás festés előtt.
4/5 anonim válasza:
Festés előtt nem szabad megmosni a hajat épp ellenkezőleg sokkal jobban befogja és tartósabb lesz ha zsíros hajra kenik fel!!! Menstruáció idején nem ajánlott hajat festetni valakinek befogja valakinek nem!
5/5 A kérdező kommentje:
akkor lehet, hogy nekiállok, köszi a válaszokat. csak a lenőtt részt szeretném befesteni, meg a többi részét felfrissíteni... vörös amúgy, és feketére.
2010. aug. 14. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!