Szerintetek milyen haj állna jól nekem?
Most lesz a ballagás, és valami egyedi, de egyben divatos hajat szeretnék.De sehogy sem tudok dönteni.Vagy még ha tudok is, de a kivitelezés sosem megy.Vagy hát inkább szégyellős vagyok.
Tudom hogy ezt csak akkor lehet megmondani ha teszek magamról képet, de mint mondtam szégyellős vagyok így képet csak privátban :D.Bocs mindenkitől
Képet vagy elkészítés módját linkeljetek/írjatok légyszi
Szőke haj kék szem :D
14/F
Fonott hatású konty:
Vegyél elő két kicsi, fekete hajgumit és néhány hullámcsatot. Fogd a hajad legelső tincsét, és kezdd el összecsavarni hátrafelé.
Ahogy haladsz, úgy vegyél fel mindig további tincseket, amiket hozzátekersz a többihez. Amikor a tarkódhoz érsz, állj meg, és rögzítsd hullámcsattal, amit eddig összesodortál. Az itt lelógó hajat válaszd ketté, és kötélszerűen csavard össze. Gumizd be a végét. Ugyanezt ismételd meg a másik oldalon is.
Hát női haj nem érdekel :D
Meg azt kihagytam hogy nem hosszú, hanem inkább rövid a hajam
Csáó! :D
Küldj képet privátban,segítek szívesen! :)
(Fontos tudni az arcformát.)
Legyen szemből,meg oldalról is!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!