Szerintetek ilyen frufru és hajszín jól állna?
2013. jún. 6. 22:29
2/8 anonim válasza:
A homlokodat miért nem satíroztad ki?Nem mindegy lett volna már? :D Szakadok :D
4/8 A kérdező kommentje:
nem szeretném, ha látnák az arcomat ennyi. meg különben sem szoktam ide felrakni magamról képet, most is csak a haj miatt volt. De ha nem tudtok normálisan válaszolni, akkor inkább ne is írjatok. Köszi!
2013. jún. 6. 22:43
5/8 anonim válasza:
Most erre hogyan lehetne normális választ írni?Marhára nem mindegy hogy milyen az arcod,pont a lényeget satíroztad ki...na de mindegy legalább jót szórakoztam ezen a kérdésen,már szinte sírtam a nevetéstől :D
6/8 A kérdező kommentje:
de a homlokom, azért látszik és ez a lényeg a frufrunál nem? meg az arc körvonala is kivehető sztem, ennyiből azért meg lehetne állapítani.
2013. jún. 6. 22:55
7/8 anonim válasza:
A frufru inkább azoknak kell akiknek nem áll jól a nagy homlok
Az első képen lévő csajnak jól áll,de szerintem frufru nélkül is jól nézne ki mert gyönyörű az arca.Vannak olyan nők viszont akik a nagy homlokuk miatt nem néznek ki valami jól viszont frufru-val gyönyörűek
A te esetedben viszont abszolút nem lehet semmit se tanácsolni mert nem látjuk az arcodat.Az pedig döntő tényező
8/8 anonim válasza:
A te hajad túl hosszú. :D
Amúgy nem lehet megállapítani. Szerintem festesd be, a barna az én szememben szebb. De a frufru nem tetszik...
Kéne az arcod hozzá, hogy meg tudjuk mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!