TifannyASD kérdése:
Hajnövesztő szerek!?
Figyelt kérdés
Kinek milyen véleménye van az úgynevezett ricinus olajról? Hallottam már hogy ápolja és növeszti a hajat! Valaki még mondjon már róla pár értelmes mondatot! :)2013. jún. 8. 22:26
2/5 anonim válasza:
Ha a hajat arra kényszerítik, hogy gyorsabban nőjön, az eredmény ugyan tényleg hosszabb lesz, de elvékonyodott is.
3/5 anonim válasza:
próbáltam a ricinust, huzamosabb ideig, de hatása nálam nem volt :) viszont jó büdös volt tőle a hajam :D
4/5 anonim válasza:
Nekem használ, én olíva olajjal együtt használom hajtőre és hajhosszra is, a hajvégeimen látványosan látszik a javulás, ugyanis festett, vasalt, és hát magától úgy nézett már ki mint a szénakazal, de mióta használom egybeáll és fényes és puha..Emellett nem mondom, hogy nagyon gyorsan nő a hajam, de mondjuk amennyit eddig nőtt 1 hónap alatt, annyit nő most 2-3 hét alatt..
5/5 A kérdező kommentje:
:) én is próbáltam a ricinus olajat és tényleg hatásos csak az a baj hogy nagyon dús lesz tőle a hajam! :/
2013. jún. 18. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!