Ti tényleg MINDEN egyes nap fürödtök?
És milyen gyakran mostok hajat? Mikor van, hogy mégis kihagytok egy-egy napot?
Előre is köszönöm a válaszokat, kérlek írjatok kort és nemet is. :)
jéé,tényleg. Képzeld még minden nap meg is mosom a fogam,meg tiszta bugyit húzok. Ez tényleg olyan érdekes dolog?
Hajat heti 2x mosok,sajnos inkább szárazabb mint zsírosodik.
Nem hagyok ki napot,nem feküdnék be úgy az ágyba.
Minden nap fürdök és heti egyszer mosok hajat.
21/L
igen "betartom" magamra nézve, bár szerintem ez alap higiénia része.
hajat heti 3x mosok.
20/L
Én minden nap zuhanyzom. 5 perc az egész. Hajmosási mizériám ennél hosszabb ideig tart, de azt csak 3-4 naponta szoktam mosni.
21/L
Nem mindennap fürdök ilyen időben, nyáron melegbe az égett benzinszag miatt fürdök naponta, de ilyen sz*r időbe ha végzek melóba hazajövök lefürdök, ha itthon vagyok nem fürdök mindig, csak ha éppen megyek valahova
Nem elfogadott tény a mindennapi fürdés, Amerikában pl zoknistól ruhástól alszanak általában
Ott se mondható igénytelennek senki mert ha mondjuk kitalálják akarnak szeretkezni, akkor előtte mennek tisztálkodni
20/F
Igen, minden nap megfürdök és minden második nap megmosom a hajam, mert nagyon hamar zsírosodik.
Minden nap tiszta ruhát húzok, megmosom a fogam.
Ha nyáron nagy meleg van és izzadok, akkor napi akár 2x is megfürdök és átöltözök.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!