Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy adjam le a hasamat? (Kép...

Hogy adjam le a hasamat? (Kép (ek) lent)

Figyelt kérdés
Nagyon zavar hogy felszedtem az elmúlt egy évben pár kilót ami a hasamra és a csipőmre ment! Nyáron leszeretném adni! Ha ezt a két videót mindennap megcsinálom szerintetek sikerülni fog: 1 . http://www.youtube.com/watch?v=TR9_3-fHnjU 2. http://www.youtube.com/watch?v=T970WP2E6i8 ? Nagyon kövérnek érzem így magamat! 172 cm és 55 kg vagyok! KÉPEK : [link] , [link]

2013. jún. 4. 19:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Azért van hasa. Nyilván nem nagy, de ha neki az tetszik, hogy formás, sportos, lapos hasa legyen, akkor nem kell győzködni arról, hogy így jó ahogy van.

Sok csaj is azt mondja, hogy jó ha van egy kis pocak a fiúkon, én viszont úgy érzem jól magam, ha nincs semmilyen pocak, ezért teszek ellene.

20:44-es jókat írt, bár a kardiózást butaságnak tartom, inkább aerob edzéseket kéne végezned.

2013. jún. 4. 22:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Kardió-aerob kb. ugyanaz.Ez már csak szőrszálhasogatás..
2013. jún. 4. 22:05
 13/22 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló : Igen engem rettentően zavar hogy van hasam! De köszi mindenkinek!:))
2013. jún. 4. 22:17
 14/22 anonim ***** válasza:

Kardió és aerob rohadtul nem ugyanaz, ugyanis mindkettőnek más a lényege és a hatása is a testre és a szervezetre.

Olvass utána, mielőtt butaságokat írsz ide.

2013. jún. 4. 22:30
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem írok butaságokat,mivel nekem még úgy oktatták hogy a kardió és az aerob ugyanaz.Reklamálj a professzornál ha valami nem tetszik.

De ha mindenképp ezeken a flancos mai megnevezéseken akadsz fent,akkor nevezzük szimplán futásnak...

2013. jún. 4. 22:32
 16/22 anonim ***** válasza:

Rendben rendben, ne kapd fel a vizet, nem is ez a lényeg.

Nekem teljesen mindegy, hogy te minek hívod :)

2013. jún. 4. 22:34
 17/22 anonim ***** válasza:
szerintem szexi vagy így is,d e fogyhatsz pár kilót, de olyan azért ne akarj lenni mint a linkelt "példád":)
2013. jún. 5. 01:06
 18/22 anonim ***** válasza:
nem is nagy a hasad. én valami pocakos képeket vártam, aztán látom, hogy lapos.
2013. jún. 5. 14:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Tisztára, mint az én lányom! :) Neki is azt mondtam, hogy edzzen: hasizomgyakorlat, és semmi fogyókúra! Izmot kell építeni, formálni a testet, attól lesz szép, nem a soványságtól.
2013. jún. 12. 18:22
 20/22 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nekem ugyan ez az egyik problémám. Mikor láttam a magasságod és hozzá a kg-t, akkor azért elgondolkoztam, de miután megnéztem a képeidet, már értem :) Én 170 cm vagyok és voltam én is 55 kg, az nekem már túl vékony volt. Most 57 kg vagyok. Az a plusz 2 kg mind a hasamra és a csípőmre ment. Én kemény hasizom gyakorlatokat csinálok mellette pedig aerob jellegű tornákat a zsírégetéshez. Amúgy minden testrészemre tornázok, felsőtestre, combra és popsira is, súlyzózok. Használ, már mindenhonnan lement 1-1 cm 3 hét alatt, kivéve mellből :) mert arra figyelek nagyon.

2013. jún. 12. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!