Használhatom? Vagy inkább adjam oda valakinek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy ilyen arckrémet:
Csakhogy ez ránctalanító, én pedig 18 vagyok... Nincsenek ráncaim, néztem, hátha célzás volt, de nem, hanem mivel magyar tájékoztató nincs rajta, gondolom nem tudták hogy ránctalanító. Lehet baja a bőrömnek ha rákenem, vagy adjam inkább olyannak akinek van ránca?
2012. dec. 27. 18:26
1/5 anonim válasza:
Cserébe vegyél szemüveget az ajándékozónak :D
2/5 A kérdező kommentje:
mondom hogy nincs rajta magyar tájékoztató... :/ és am. van neki..
2012. dec. 27. 18:35
3/5 anonim válasza:
Hát ha zsíros a bőröd semmiképp ne használd mert csak ront rajta. Szerintem ajándékozd oda inkább egy idősebb rokonnak ismerősnek. A Te bőrödnek még másra van szüksége.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is ajándékozd el, olyan hatóanyagok vannak benne, amire semmi szükséged.
5/5 A kérdező kommentje:
nem mertem használni, az meg még jópár év (remélem) mire szükségem lenne rá, szóval odaadtam anyának.. amúgy nem zsíros a bőröm, normális.. köszi a válaszokat. :)
2012. dec. 27. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!