Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti elhiszitek azt, hogy...

Ti elhiszitek azt, hogy valakinek képes 2 hét alatt több, mint 5 centit nőni a haja?

Figyelt kérdés

Én nem hiszek ebben, szerintem képtelenség és nagy mesebeszéd az egész... De vannak olyanok, akiknek már annyira agyukra ment a hajnövesztő mánia, hogy bebeszélik maguknak, vagy mit tudom én.

Ti mit gondoltok erről?

2012. dec. 20. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Ezt én sem tudom elhinni. Olvastam valami receptet, amihez kell őrölt kávé, szalalkáli, citromlé meg még egy-két dolog (már sajnos nem emlékszem) és az író váltig állította, hogy egy hónap alatt nőtt 5 centit a haja. Már azt sem hittem el. Mondjuk kipróbálni kipróbáltam, mert nem szeretek úgy véleményt alkotni, hogy azt sem tudom milyen, de rémes volt. Ki sem lehetett mosni a hajból az őrölt kávét, napokig potyogott a hajamból. Nem vettem észre, hogy jobban nőtt volna tőle a hajam, bár igaz, csak 1x használtam. De hogy még ráadásul valaki szerint 2 hét alatt nő 5 centit??? Áááá hát... na... nem tudok mit mondani :D nekem bevált a ricinusolaj olyan mértékekig, hogy nem egy centit, hanem másfelet nő havonta. És ennyi. Hogy lehet, hogy vkinek 1 hónap alatt több haja nő, mint nekem félév alatt? :D Pedig igazán odafigyelek, hogy mit eszem, vitaminok stb. Tehát ezért sem hiszem.
2012. dec. 20. 14:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez biológiai képtelenség. Egy hónap alatt sem nő annyit, nem hogy 2 hét alatt. 2 hónap alatt, az lehetséges. Sokaknak agyára ment, hogy egyik napról a másikra meg akarják növeszteni a hajukat. Nem értik meg, hogy milyen ütemben nő a haj, és nincs türelmük. Én gyerekkorom óta növesztettem a hajam, körülbelül egy éve érte el azt a hosszt, amit mindig szerettem volna. Persze én is kipróbáltam mindenféle "csodaszert" az elmúlt pár évben, de nem használ egyik sem. A hajvitaminoktól kicsit gyorsabban nőtt eleinte a hajam, de akkor sem 4-5 centit havonta, hanem mondjuk 1 cm helyett 1,5 cm-t. A hajszeszek irtó büdösek voltak, és nem hatottak (a Bánfitól majdnem a taccsot is kidobtam, annyira ótvar szaga volt). A ricinustól rengeteg hajam kihullott, persze semmivel sem nőtt gyorsabban, baromira zsírosodott, a vége pedig teljesen kiszáradt. Ja, azzal reklámozzák sokan, hogy mennyi babahaj nő tőle. Persze, ahelyett, ami kihullott miatta. A sok hosszú hajszál helyett lesz sok rövid. Mennyivel előrébb vannak...

Mindig lesznek, akik gyorsan akarnak nagy eredményt a hajnövesztésben, és mindig lesznek divatos csodaszerek. Tőlem rengetegszer kérdezik, hogy mi a titka, hogy ennyire hosszú a hajam. Erre mindig megmondom, hogy türelem, és egészségesen kell tartani. Ennyi. Nincs titok.

2012. dec. 20. 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges. Aki szerint annyit nőtt a haja, az szimplán baromságot beszél.
2012. dec. 20. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha igaz lenne, nem menne senki hajhosszabbításra, mert 2 hónap alatt nőne vagy 20 centit. Persze van, akinek gyorsan nő a haja, de ez az ütem azért bizarrul gyors, lehetetlen.

Szerintem is az van, hogy bebeszélik maguknak, aztán örülnek.

2012. dec. 20. 15:17
 5/9 Fanni015 válasza:
2 hét alatt nem tud 5 centit nőni a haj TALÁN 5 hónap alatt!!!
2012. dec. 20. 16:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a megerősítést! :)

Az a legviccesebb, hogy ha megmondják nekik a véleményüket, akkor még nekik áll feljebb, hogy márpedig tényleg annyit nőtt a hajuk, ők látják csak meg blabla. Én is növesztem évek óta a hajam és kb 5 centit 2,5 hónap alatt nő és rengeteg mindent tudok a hajnövesztésről és be is tartom (nem károsítom semmivel, rengeteget iszok és rengeteg vitamint juttatok a szervezetembe is, a legkímélőbb termékeket használom, hold szerint vágatom stb.) és még így sem nő havi 2 centinél többet. És azért annyira megdöbbentő és egyszerűen abszurd, amikor ilyet olvasok, hogy amiért én küzdök, hogy meglegyen a 1,5-2 centis hajnövekedésem havonta, másnak az 5x-öse vagy még több növekszik(?) ez idő alatt.

A kávés hajpakolást én is hallottam. 1 hónap alatt 6 centi.. na persze... Meg mikor írják, hogy a ricinus 1. használatánál már észrevettek növekedést... :D Bocsi, hogy ezt így most kiadtam magamból, de már annyira felidegesítettek ezek a kamu dumák, hogy úgy éreztem le kell vezetem valamilyen módon :D

2012. dec. 20. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ja olyat én is olvastam, hogy egy rici után 2 nappal később már SZEMMEL LÁTHATÓ a hatás. Mondom mi??? Meg láttam ilyet (minden vicc nélkül), hogy már 3 hete (!) használja a ricinust, de még mindig nem nőtt annyit. Mennyit? 3 hét alatt mennyit várt? :D
2012. dec. 20. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
A hajnövekedésnek vannak szakaszai, néha gyorsabban nő, van hogy néha egyáltalán nem is nő. De 2 hét alatt 5 cm teljesen lehetetlen, hacsak nem valami génkezelt mutáns az illető. Hajnövesztő szer nem létezik, nem tudom miért lett most olyan nagy mánia ez az egész, mindenki terjeszti a saját elképzelt hülyeségeit, és anélkül ken a fejére minden vacakot, hogy megkérdezne egy szakembert róla aki ért is hozzá. Mert a neten csak hülyeségeket lehet olvasni, a ricinusnak sincs hajnövesztő hatása, pedig mindenhol ezt írják... nem is értem... szerintem keverik a dolgokat. Mert persze, ha valakinek betegség vagy akármi miatt lelassult a hajnövekedése azon segíthetnek kencék, de egy egészséges embernek semmitől nem fog gyorsabban nőni a haja a normálisnál.
2012. dec. 21. 00:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Olyan van hogy ELRONCSOLT haj kinyúlik... nekem volt szökitve,dauerolva a hajam ennek következtébe ugy tönkrement hogy a hajszálakat szabaly szerüen nyújtani lehetett.és fésülésnél mindig láttam hogy nyulik.

Hosszabb is lett mindenki dicsérte h mennnyit nőtt

aztán eltelt pár nap és szépen tincsenként letört.

MAX ezt tudom nála is elképzelni...

2013. jan. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!